Öncelikle selamlar bu forumdaki ilk konum umarım daha başarılı ve iyi tool ve ratlar bulup size gösterebilirim şimdi konumuza geri dönelim
basit bir kurulumu var İNDİRME LİNKİ
github'dan indirdiğinizi var sayıyorum tabii öncelikle python-3.11.0 sürümüne ihtiyacımız var tamamdır bunu da indirdik zip dosyasını da açtık attık masaüstüne klasörü şimdi asıl olaya geçiyoruz
klasörü açıyoruz ardından install.bat var onu çalıştırıyoruz
karşımıza böyle bir ekran geldi şimdi buraya girmemiz gereken bir discord sunucu webhooku ister kendi main hesap sunucunda ister fake hesap açarak açtığın sunucunda (biraz daha güvenli) bir "metin kanalı" oluşturuyorsun oluşturduğun metin kanalına sağ tıklayarak "kanalı düzenle" diyorsun orada entegrasyonlar var gir oraya daha sonra oradan "webhook oluştur" diyorsun ardından adını "TEST" yap ve webhook url'sini kopyala ve en başta açtığımız panele yapıştır
şimdi sana burada yes no falan seçenekler sunacak onları şu şekil seçiyorsun :
ilk 4 soruya YES yaz
5. soruya 3 rakamını yaz
6. soruya YES yaz
7.soruya NO yaz
8.soruya NO yaz
ve bitti! şimdi bebeğim sana bu ana klasörümüzü açtı ve orada bi exe var onu al güzelce kendine göre isimlendir falan felan hayali kurbanımız onu açtıktan 5-6 sn sonra bir error yazısı alacak allah allah bu eleman bana eksik dosyalı CS_2_SKİN_CHANGER_V2.exe attı sanırım
( diyecek ve hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edecek ama o error aldıktan max 10 saniye sonra senin discord sunucundaki kanala onun tüm bilgilerinin olduğu bir dosya düşecek 

bu dosyaların nasıl gözüktüğü zaten iki karıştırsan çözersin bende biraz az formatlı laptopuma attığım için
şimdi bu ufaklığın neler yapabildiğine geçelim
basit bir kurulumu var İNDİRME LİNKİ
github'dan indirdiğinizi var sayıyorum tabii öncelikle python-3.11.0 sürümüne ihtiyacımız var tamamdır bunu da indirdik zip dosyasını da açtık attık masaüstüne klasörü şimdi asıl olaya geçiyoruz
klasörü açıyoruz ardından install.bat var onu çalıştırıyoruz

karşımıza böyle bir ekran geldi şimdi buraya girmemiz gereken bir discord sunucu webhooku ister kendi main hesap sunucunda ister fake hesap açarak açtığın sunucunda (biraz daha güvenli) bir "metin kanalı" oluşturuyorsun oluşturduğun metin kanalına sağ tıklayarak "kanalı düzenle" diyorsun orada entegrasyonlar var gir oraya daha sonra oradan "webhook oluştur" diyorsun ardından adını "TEST" yap ve webhook url'sini kopyala ve en başta açtığımız panele yapıştır
şimdi sana burada yes no falan seçenekler sunacak onları şu şekil seçiyorsun :
ilk 4 soruya YES yaz
5. soruya 3 rakamını yaz
6. soruya YES yaz
7.soruya NO yaz
8.soruya NO yaz
ve bitti! şimdi bebeğim sana bu ana klasörümüzü açtı ve orada bi exe var onu al güzelce kendine göre isimlendir falan felan hayali kurbanımız onu açtıktan 5-6 sn sonra bir error yazısı alacak allah allah bu eleman bana eksik dosyalı CS_2_SKİN_CHANGER_V2.exe attı sanırım

bu dosyaların nasıl gözüktüğü zaten iki karıştırsan çözersin bende biraz az formatlı laptopuma attığım için
şimdi bu ufaklığın neler yapabildiğine geçelim
Sahte Hata
Ekran Görüntüsü Al
WiFi Çalıcı
Mutex Oluştur (Spam Önleme)
Discord Enjeksiyonu
Şifre Çalıcı
Kredi Kartı Çalıcı
Çerez Çalıcı
Kripto ve Cüzdan Çalıcı
Otomatik Doldurma Çalıcı
Telegram Oturum Çalıcı
Uplay Oturum Çalıcı
Epic Oturum Çalıcı
Growtopia Oturum Çalıcı
Yer İmi Çalıcı
Geçmiş Çalıcı
İndirilenler Çalıcı
Instagram Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Twitter Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Tiktok Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Twitch Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Spotify Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Riot Games Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Reddit Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Roblox Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Steam Oturum Çalıcı ve Doğrulayıcı
Growtopia save.dat Çalıcı
Discord Token Çalıcı
Sistem Bilgisi Çalıcı
Son Pano Metni
Süreç Çalıcı
ve geliştiricimiz:
Yandex Stealer
Take Webcamshot
Record Audio
Mining
Youtube Session stealer & validator
bunları da eklemeyi düşünüyor
ha derseniz ki sen iki saat anlattın ama ben hic anlamadım discord adresim svounz. orada yayın falan felan açarak da anlatırım gönlünüz rahat olsun

Feragatname: Bu yazılımı kişisel eğitim ve sanal alan testleri için paylaşıyorum. Yanlış ve zararlı kullanımdan hiçbir şekilde sorumlu değilim. Bu programı indirerek veya kullanarak, bu programın kullanımından doğabilecek sonuçlardan yalnızca sizin sorumlu olduğunuzu kabul etmiş olursunuz. hadi eyw
Bu içeriği görmek için giriş yapın.