2018 Seçimlerinde atışmalarda remix adam isimli şahışın yapmış olduğu edit 2023 seçimleri Zamanında yeniden gündem oldu işte o komik video
Bu içeriği görmek için giriş yapın.

olabilir chp nin oyunu kapıp rtenin oyunu arttırmak için olabilirya siktir et oç nu akp kuklası bu akp içim ortaya çıkan embesil
Dostum doğrudur işin eğlencesindeyiz ama cidden ülke yönetmek kolay birşey değil ciddenYıllardır clash of clans oynamış biri olarak hepsinden daha iyi yönetirim ülkeyi
Knk şimdi akp e saydırdık diyelim iyi hoş da forum dışarıya açık herhangi bir abuse de bilgi verir miya siktir et oç nu akp kuklası bu akp içim ortaya çıkan embesil
Heh %1000000 katılıyorumşu adam bencil birisi sadece koltuk kapma derdinde chp ye bilerek baskı yapıyor koltuk koparmak için yoksa arabada gaz pedaldan ibaret, tarihin en önemli seçiminde milleti tehlikeye atıyor.
Gizli tayyocu. 6 li masanin lideri olupta kazansa kazandiklarini tayyoya verir. Yine sirtimiza tayyo semer vurur. Yuruyun essekler der. Fakirlik bir kadermis tayyo oyle dedi. Herseye zam. Adam zam atiyor ardindan yok alisveris merkezleri yok marketler bu zammi getirdi der. Kandik tayyo. Diyarbakirda deprem karaborsasi kurulmus. Depremden etkilenenlere yardim yerine kazma kurek sokmuslar. Diyarbakirda ekmek 15 tl. 2 ekmek alsan doyamazsin. Sayin emine hanimda tutturmus bir ekmek yiyosan kemere bir kac delik ac gi acliktan somaliliye benze der acikca. Bir ekmek yeme yarim ekmek ye dedi. Bu secimde kazansalar artik yarim ekmek degil ceyrek ekmek ye diyecekler. Zamlardan anamiz agladi sayin baskanim desen al aglayan ananida git burdan diycekler reisim.
izleyin tanıyın bu adamı, sadece intikam amaçlı hareket ediyor ve başkan olma şansı -0 ama millet ittifakına nasıl darbe vururum onun peşinde, ortada ne ekibi var ne bişeyi var yarın başkan olsa ne yapacağını bilemez.

Forum disari acik olsun valla. Tayyip erdogana oyumu verdim yillarca elime ne gecti. Hep ac birakildik. Artik safim bu. Ben 34 tane pkk liyi turkiyeye getiren kirmizi bultenden aranan pyd es baskani salih muslimi Turkiyeye getiripte kirmizi haliyla karsilayan ve onu ozel korumalar esliginde yakalamadan ulke disina cikaran tayyiptir. Kayyum belediyesinde pkk var diye kayyum atti. Halbuki palavra. Kayyum belediyesinde halen pkk li isciler calisiyor. Uzerinde eroin yakalanan ak partilinin savunmasi bu pudra sekeriydi der. Sedati konusmasin diye susturanlar yine bunlar. Beni herkesi ac acikta birakan tayyip erdogana vallahide oy vermeyecem. Hepinize selamlar ve saygilarKnk şimdi akp e saydırdık diyelim iyi hoş da forum dışarıya açık herhangi bir abuse de bilgi verir mi