Hidden content - for more
Konuyu Görebilmeniz için "Beğenmeniz ve Yorum yapmaniz" Gerekir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Eline SağlıkHepinize Merhaba IMT Kullanıcıları Yine Ben, Arama Motorlarında Yerini Kaybetmiş Bir Konuyla Karşınızdayım.
Dork Nedir?
Dork Bir Site'nin Yapılandırmasındaki Güvenlik Zaafiyetlerinden Bir Tanesidir.
ASP Ve PHP Olarak 2'ye Ayrılır.
Arama Motoruna Uygun Bir Şekilde "inurl" Methodunu Kullanarak Bu Servisi Kullanacağız.
Örnek;
" inurl:”php?id= " Şeklinde Yazıldığında Genelleme Olarak Belirtilir.
Bunu .com , .org , .net Olarakda Kısıtlayabiliriz.
" inurl:”php?id” “org” " Gördüğünüz Üzere Ben .org Olarak Kısıtladım Şimdi Ben Buna Göre Aratma Yaparsam .org Olarak Dork Search Yapmış Olacağım.
Peki Ben Genelleme Değilde Tek Bir Ülke Üzerine Dork Search Yapmak İstiyorum Diyor İseniz Yapmanız Gereken İstediğiniz Ülkenin Kısaltma Kodunu Alın.
Ve Şu Yolları Takip Edin;
Örneğin : " inurl:”php?id=” “gov.gr” " GR Yunanistan'a Ait Bir Kısaltmadır.
Şimdi Ben Dork'u Sadece Yunanistan İçin Sınırladım Buda Bize Vakit Kazandırır
Şunu Unutmayın " Php " Öneğin'den İlerledik! Yani Bu Bize Yunanistan'ın Php İle Yazılmış Sitelerini Karşımıza Çıkartır.
Dahada Sağlamlaştırabilir , Kalıplaştırabilirsiniz. Nasıl Kullanacağınızı Anladıysanız;
Güncel Dork Adresleri;
Kod:trainers.php?id= buy.php?category= article.php?ID= inurllay_old.php?id= declaration_more.php?decl_id= inurlageid= games.php?id= inurlage.php?file= newsDetail.php?id= gallery.php?id= article.php?id= show.php?id= staff_id= newsitem.php?num= readnews.php?id= top10.php?cat= historialeer.php?num= reagir.php?num= Stray-Questions-View.php?num= forum_bds.php?num= game.php?id= view_product.php?id= newsone.php?id= sw_comment.php?id= news.php?id= avd_start.php?avd= event.php?id= inurlroduct-item.php?id= sql.php?id= news_view.php?id= select_biblio.php?id= humor.php?id= aboutbook.php?id= inurlgl_inet.php?ogl_id= fiche_spectacle.php?id= communique_detail.php?id= sem.php3?id= kategorie.php4?id= news.php?id= index.php?id= faq2.php?id= show_an.php?id= inurlreview.php?id= loadpsb.php?id= inurlpinions.php?id= spr.php?id= inurlages.php?id= announce.php?id= clanek.php4?id= inurlarticipant.php?id= download.php?id= main.php?id= review.php?id= chappies.php?id= read.php?id= inurlrod_detail.php?id= viewphoto.php?id= article.php?id= inurlerson.php?id= inurlroductinfo.php?id= showimg.php?id= view.php?id= website.php?id= hosting_info.php?id= gallery.php?id= rub.php?idr= view_faq.php?id= artikelinfo.php?id= detail.php?ID= index.php?= inurlrofile_view.php?id= category.php?id= inurlublications.php?id= fellows.php?id= downloads_info.php?id= inurlrod_info.php?id= shop.php?do=part&id= inurlroductinfo.php?id= collectionitem.php?id= band_info.php?id= inurlroduct.php?id= releases.php?id= ray.php?id= inurlroduit.php?id= inurlop.php?id= shopping.php?id= inurlroductdetail.php?id= inurlost.php?id= viewshowdetail.php?id= clubpage.php?id= memberInfo.php?id= section.php?id= theme.php?id= inurlage.php?id= shredder-categories.php?id= tradeCategory.php?id= inurlroduct_ranges_view.php?ID= shop_category.php?id= transcript.php?id= channel_id= item_id= newsid= trainers.php?id= news-full.php?id= news_display.php?getid= index2.php?option= readnews.php?id= top10.php?cat= newsone.php?id= event.php?id= inurlroduct-item.php?id= sql.php?id= aboutbook.php?id= inurlreview.php?id= loadpsb.php?id= inurlages.php?id= material.php?id= clanek.php4?id= announce.php?id= chappies.php?id= read.php?id= viewapp.php?id= viewphoto.php?id= rub.php?idr= galeri_info.php?l= review.php?id= iniziativa.php?in= curriculum.php?id= labels.php?id= story.php?id= look.php?ID= newsone.php?id= aboutbook.php?id= material.php?id= inurlpinions.php?id= announce.php?id= rub.php?idr= galeri_info.php?l= tekst.php?idt= newscat.php?id= newsticker_info.php?idn= rubrika.php?idr= rubp.php?idr= inurlffer.php?idf= art.php?idm= title.php?id=
Umarım Faydalı Olabilimişimdir. Sitelere Zarar Vererek Nam'ınız Duyulur Sadece Ama Hiçbir Zaman Etkili Olamazsınız Bunu Unutmayın.
Konunun Sonuna Geldik Kendinize İyi Bakın Sonraki Konuda Görüşmek Üzere.
-Carbon Fiber
Ben Teşekkür Ederim GörevimizKaliteli konu , teşekkürler
teşekkürler[Hidden content]