Selamun Aleyküm Ben Carbon Fiber
Sizlere "imhatimi.org" Özel Dork Yazılımımızı Tanıtacağım.
Öncelikle Evet Bir Süredir Program Paylaşmıyorum, Reverse #3 Derside Gecikti Ancak Kısa Zamanda Telafisi Fazlasıyla Yapılacaktır.
Yine Siz İşinizi Çabuk Halledebilin Diye Size Easy Bir Sistem Kurdum Hadi Gelin Yazılımı Tanıyalım.
Programlama Dili: C#
Producer: imhatimi.org
Version: 1.0.0.1
Teşvik İçin @baDsectQr'e Teşekkürler Daha İyisini Yap Demişti Yaptım Abi
Thank You: @SpyDark

Sayfa İsmi Bölümüne Sitelerin URL Adreslerini Tek Tek Giriniz.
Ardından İsterseniz Dork Format'ınıda Aynı Şekilde Üretebilirsiniz.
İşiniz Bittikten Sonra Program Konumu Neredeyse Oraya Sonuçlar Klasörü Oluşacak.
İsterseniz Ordan Dorkları Alabilirsiniz İsterseniz Sonuçlar Kısmından Alabilirsiniz.
Peki Diyeceksinizki;
Bu Yazılım Dork Üretiyor İyi Güzel Hoşda Bunların Çalışıp Çalışmadığını Yine Uğraşarakmı Anlayacağız?
-Hayır, Yakın Zamanda Checker Geliyor İşiniz Bayaa Kolay Olacak
Akşama Kadar Steam Account Checker Üretip Onuda Sizlere Sunacağım Beni Desteklediğiniz İçin Teşekküler.
VirüsTotal:https://www.virustotal.com/gui/file...TY2MGRmMWQ5ZDYyNzA6MTYyMjM4MjczOQ==/detection
Virüs Görmesinin Sebebi 3.Part Yazılım Ve Şifreli Olmasıdır. İyi Kullanımlar.
Görüşmek Üzere..
-CarbonFiber
Sizlere "imhatimi.org" Özel Dork Yazılımımızı Tanıtacağım.
Öncelikle Evet Bir Süredir Program Paylaşmıyorum, Reverse #3 Derside Gecikti Ancak Kısa Zamanda Telafisi Fazlasıyla Yapılacaktır.
Yine Siz İşinizi Çabuk Halledebilin Diye Size Easy Bir Sistem Kurdum Hadi Gelin Yazılımı Tanıyalım.
Programlama Dili: C#
Producer: imhatimi.org
Version: 1.0.0.1
Teşvik İçin @baDsectQr'e Teşekkürler Daha İyisini Yap Demişti Yaptım Abi
Thank You: @SpyDark

Sayfa İsmi Bölümüne Sitelerin URL Adreslerini Tek Tek Giriniz.
Ardından İsterseniz Dork Format'ınıda Aynı Şekilde Üretebilirsiniz.
İşiniz Bittikten Sonra Program Konumu Neredeyse Oraya Sonuçlar Klasörü Oluşacak.
İsterseniz Ordan Dorkları Alabilirsiniz İsterseniz Sonuçlar Kısmından Alabilirsiniz.
Peki Diyeceksinizki;
Bu Yazılım Dork Üretiyor İyi Güzel Hoşda Bunların Çalışıp Çalışmadığını Yine Uğraşarakmı Anlayacağız?
-Hayır, Yakın Zamanda Checker Geliyor İşiniz Bayaa Kolay Olacak
Akşama Kadar Steam Account Checker Üretip Onuda Sizlere Sunacağım Beni Desteklediğiniz İçin Teşekküler.
Hidden content - for more
Konuyu Görebilmeniz için "Beğenmeniz ve Yorum yapmaniz" Gerekir.
Virüs Görmesinin Sebebi 3.Part Yazılım Ve Şifreli Olmasıdır. İyi Kullanımlar.
Görüşmek Üzere..
-CarbonFiber
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme: