Arkadaşlar selamun aleyküm konu sahibiyim , öncelikle dostum yaşadığın için sonsuz özür diliyorum sana olayı baştan sona anlatacağım ve konunun takipçisi olacağım her türlü kanıtı sağlayacağım davanda , Öncelikle altını çizmek ve belirtmek istediğim ilk şey HESAP SAHİBİ BEN DEĞİLİM , bu arkadaş instagram üzerinden bana ulaştı hesaplarını satmak istediğini söyledi ve bende kabul ettim bana pay vereceğini söyledi bir süre wp den paylaşım yaptım bir kaç kişi ilgilendi sonra bu arkadaşa numaramı attım instagramdan bana wp den yazdı bende işte normal konuşmalar yaptık HEPSİNİN SS İ ELİMDE MEVCUT sonrasında foruma konu açtım ve
@rus 111 k hesapla ilgilendiğindiğini belirtti ( dün ) aynı gün içersinde 2 kişi daha ilgilendi konuştuk vs vs bunların hepsini daha detaylı anlatcağım ownerlara ve dolandırılan dostumuza inanın benimde kötü bir niyetim yoktu bana çok zor durumda olduğunu söyledi bende insaniyet namına yardım etmek hemde biraz para olur diye kabul ettim Yazımın devamını ss ve kanıtlarla atacağım