Arkadaşlar çalınan hesap nasıl ticket atılarak kapatılabilir ya da geri almak falan mümkün müdür yardımlarınızı bekliyorum
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
ticket attım hala geri dönüş yapmadılar 18 saat oldu topluluktan kastınız tekrar ticket atmak mıdır ?
attığım ticket zaten ingilizceydi üstünden bayağı bir süre geçtiTopluluk üzerinden başvuruları ingilizce yapabilirsiniz veya playstore üzerinden sorunu direk türk temsilcilere iletebilirsiniz.
playstore mantığını tam anlayamadım bildiğimiz google play mi ? yoksa bimediğim bir şey mi varDönüş uzayabilir eğer verilen yerden ticket attıysanız,alternatif olarak direk ulaşmanın yolu play store üzerinden yorum olaraktır
play store üzerinden discord uygulamasına girip direk yorum yapmak bu ayrı bir mevzu.playstore mantığını tam anlayamadım bildiğimiz google play mi ? yoksa bimediğim bir şey mi var
peki en kısa yoldan şunu sorayım arkalı önlü kimlik fotoğrafım vardı herhangi bir şey başıma gelir mi ? kredi çekme vs vsplay store üzerinden discord uygulamasına girip direk yorum yapmak bu ayrı bir mevzu.