Bu içeriği görmek için giriş yapın.

la karı bi sus mal varlıgımıza el koydulararrive bana istanbul kart alsana![]()
Büyük icraatler yapıyorsunuz, tebrikler inşallah başarılarınızın devamını dilerim.

Görgüsüz güruhlar gündemi yeterı kadar meşgul ettıler
Birkaç kelamda ben edeyim. ☺Beyler elinize sağlık kişisel hayatımda yaptığım en keyifli hackler kadar, hatta kendim yapmış kadar zevk aldım. Şunlara vurulan her kırbaç beni nirvanaya sokuyor, verilen her prim ise bad trip. Mal varlıklarına da el konulmuş geçen, bir nirvana da oradan geldi ama lan asıl mal bunların ta kendisi zaten, bunları alın varlıklar kalsın amina koyim.
Bu karı koca, kezban kıro kombosu baya da meşhurmuş geçen bi manita instagramda gezerken denk gelip tanıdım bunları. Ulan bunları kim takip eder dedim, instagram profilini göstererek verdi cevabı =). Ne desem bilemedim ama o an bunları takip eden bir kızla yanyana olma duygusu bile değişik hissettirdi, şöyle bir sorgulatmaya yetti bana bana yani aq öyle diyim.
Halbuki meşhurlarmış, ulan dedim şu sosyal medyanın, ülkenin, gençliğin kısaca şunu takip edenlerin haline üzüldüm amına koyim. Kız ne kadar dalgasına takip ediyorum dese de bunun dalgası bile olmaz ayıptır ama lan midem bulandı görgüsüzlükten, kalitisizlikten, basitlikten 5 dakikada ne tür rezillik varsa hepsini gördüm. Dalgasına takip edilebilecek noktayı bunlar aşalı çok olmuş amk gülünecek veya dalga geçilecebilecek hiçbirşey yok düpedüz rezillik bu. İlk görüşte aşkı bilmem de ilk görüşte nefret ettirdiniz aq.
Ülke insanımızın artık ciddi anlamda kişisel gelişime, bireysel zenginliğe ihtiyacı var. İnsanlarımız kendine ve beynine yatırım yapmayı öğrenmeli vaziyet valla çok kötü billa çok kötü.
Ellerine sağlık güzel vuruş.