Herkesi doldurdum mesajlarınızı merak ettim 

Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Seninkisi yeni eklendi galiba yoktu geçen sene böyle tema
sıla ağacımı süslemiş, ağacı nasıl silebilirim yazdığı şeyleri az çok da olsa tahmin edebiliyorum

silebiliyon acildigi gunsıla ağacımı süslemiş, ağacı nasıl silebilirim yazdığı şeyleri az çok da olsa tahmin edebiliyorum![]()
yazılan mektupları sadece agacın sahibi mi görebiliyor yoksa diğer üyeler de görebiliyor musilebiliyon acildigi gun
kanka mektup yazarken altta secenek oluyor gizli veya herkese acık gizli gönderdiyse tek sana görünür ama kimsede kilit isareti yokyazılan mektupları sadece agacın sahibi mi görebiliyor yoksa diğer üyeler de görebiliyor mu
Sonradan agacını gizleyebiliyosun ayarlardanyazılan mektupları sadece agacın sahibi mi görebiliyor yoksa diğer üyeler de görebiliyor mu
büyü yapmistim nasil tahmin ettinsıla ağacımı süslemiş, ağacı nasıl silebilirim yazdığı şeyleri az çok da olsa tahmin edebiliyorum![]()
uzun bi tehdit mesajı yazdım hatta yer kalmadı
Niye beuzun bi tehdit mesajı yazdım hatta yer kalmadı
Deco my tree de herkes bir yılbaşı ağacı sahibi oluyor insanlar ağacınıza süs takıp mektup yazıyor mektuplar yılın ilk gününde erişime açılıyor gerek eğlenceli gerek duygusal anlar yaşatıyor
Herkes konu altına decomytree ağacını atsın herkes birbirine mektup yazıp tatlı anılar biriktirsin. ^^
Benim yilbasi agacim yorumlarınızı ve ağaçlarınızı bekliyorum mutlu yıllar![]()