kral bende katılmak istiyorumyaz bana özelden
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
kral bende katılmak istiyorumyaz bana özelden
bana dm den yaz dostumkral bende katılmak istiyorum

hocam işte çalışıyorum artık vallahi 2 kişi yazdı ama benim amacım bu işleri sanal ticarete döküp yanımdaki dostlarıma sigara parası okul harçlığı kazandırmak pazar günleri eğitim vericem stok vericem onlar satıcak 100 tl kazanırsa 40 ını bana verirler 60 onlara kalır öyle yapıcam çalıştıgım iş beden işi eve gelir gelmez yatıyorumkaç kişi oldunuz
neden 17 yaş sınırı var o zaman a*khocam işte çalışıyorum artık vallahi 2 kişi yazdı ama benim amacım bu işleri sanal ticarete döküp yanımdaki dostlarıma sigara parası okul harçlığı kazandırmak pazar günleri eğitim vericem stok vericem onlar satıcak 100 tl kazanırsa 40 ını bana verirler 60 onlara kalır öyle yapıcam çalıştıgım iş beden işi eve gelir gelmez yatıyorum

aşşağı yaşlar işi tüm cacığa vuruyor ben oraya bişey yazdıysam vardır bi bildiğimneden 17 yaş sınırı var o zaman a*k![]()
büyüksün üstat sen yazdıysan vardır bir şeyaşşağı yaşlar işi tüm cacığa vuruyor ben oraya bişey yazdıysam vardır bi bildiğim

eyw ama ben senin yaptıgın şeylere goy goy geçmiyorum farkındaysan kral 18 yaşındayım büyük değilimbüyüksün üstat sen yazdıysan vardır bir şey![]()