Selamın Aleyküm Farkındaysanız Aranızda Uzun Bir Süre Yoktum Tekrardan Aranizdayim Bana Ne Oldu Başımdan Neler Geçti Anlatayım Bu Piyasada Bulunduğum Süre Zarfinca ( Eskiden) Sürekli İllegal Koşturuyordum Cahillik Aklımdı Haram Kuyusunun Suyu Bir Yere Kadar Gidermiş Her Neyse Bir Pazar Akşamı Gece Saatlerinde Dışarı Çıktım Canım Aşırı Sıkkın di Eve Geldim Gece 2 Ye Kadar Uyumadım İçimde Sıkıntı Vardı Bı An Uykuya Dalıp Uyumuşum Sabah Ne Olacağını Bilmeden O Sabah Gece 5.50 Sıralarında Gözümü Açtığımda İlk Baktığım Şey Saat Oldu Her Neyse Baktım Kapı Çalıyor İsmim Falan Geçiyor Dışarda Babam Çıktı Kapıya Sesleri Duydum Daha Elimi Telefonuma Atamadan Gözümü Açtığımda Önümde 8 Kişi Dizilmiş Kalk Ayağa Diyor Uniformali Meşhur Amcalar Üstümde Şort Atlet Kalktım Kolumu Falan Tutup Duvara Yaslayıp Evi Aradılar İşte Olayı Falan Tutanak Esnasında Anlattılar Dolandırıcılık Vs Diye Her Neyse Ailem Bilmiyor Tabi Ne Yaptığımı Evde Bişey Çıkmadı Telefonumu Pc nin hardiskini falan alıp şubeye gittik akşam 7+8 sularında savcı yüz yüze ifadeye Çağırmıştı Bizi Aldılar 1.5 gün boyunca yol servuenin ardından ifade vermeye geldik 1 gün nezarethanede vs derken çıktık mahkemeye tutuklandik Daha Sonrasında Cezaevine Düştük
Cezaevi Nasıl Bir Yer ?
Öncelikle İlk Başta İçeri Girince En Alt Katta Mahkum Kabul Diye Bir Yer Vardır Orda Üstünüz Soyunarak Ambalaj Giydirilerek X Ray Adlı Bir Makineden Geçersiniz Aranmaniz Bittikten Sonra İşlemleriniz Başlar Sorguya Çekerler Daha Sonrasında Cezaevinin Bütün Devlet Memurlarının Toplandığı Bir Salona Çıkartılırsiniz ( Diğer Adıyla Kurul)
Oraya Çıktıktan Sonra Size Sorular Sorarlar Bir Takım İşte Vucudunda Dövme Varmı Suçun Ne Pişmanmisin Uyuşturucu Kullanır Misin Vs Vs Verdiğiniz Cevaplara Göre Bı Koğuşa Alırlar Sizleri Asıl Macera Orda Başlar
Sayım - Kelime - Anlam - İş Koymak Malta Sonu Gibi Şeyler Vardır İstenirse Part 2 Gelir
Cezaevi Nasıl Bir Yer ?
Öncelikle İlk Başta İçeri Girince En Alt Katta Mahkum Kabul Diye Bir Yer Vardır Orda Üstünüz Soyunarak Ambalaj Giydirilerek X Ray Adlı Bir Makineden Geçersiniz Aranmaniz Bittikten Sonra İşlemleriniz Başlar Sorguya Çekerler Daha Sonrasında Cezaevinin Bütün Devlet Memurlarının Toplandığı Bir Salona Çıkartılırsiniz ( Diğer Adıyla Kurul)
Oraya Çıktıktan Sonra Size Sorular Sorarlar Bir Takım İşte Vucudunda Dövme Varmı Suçun Ne Pişmanmisin Uyuşturucu Kullanır Misin Vs Vs Verdiğiniz Cevaplara Göre Bı Koğuşa Alırlar Sizleri Asıl Macera Orda Başlar
Sayım - Kelime - Anlam - İş Koymak Malta Sonu Gibi Şeyler Vardır İstenirse Part 2 Gelir
Bu içeriği görmek için giriş yapın.