Biliyorum bunu yazarken fazla ergenleşeceğim şimdiden sorry. 11 Ay önce oyundan bir kızla tanıştım ardından uzun zaman oyun oynuyoruz benim hevesim kaçtı oyunu bıraktım. Ardından kız bir arkadaşıma "eddy" nerde demiş arkadaş oyunu bıraktı demiş. İletişim bilgilerimi alıp Instagram'dan bana yazdı akışına konuşyoruz. Tabi ben arkadaş gözüyle bakıyorum kız da öyle sanıyorum.[SANAL DEĞİL EVLERİMİZ 20DK MESAFEDE BULUŞMADIK.] Sonra 4 ay geçti hallen kesintisiz konuşuyoruz. Ardından kız bana yazma,engelle dedi. Birşey demeden engelledim bir kaç hafta önce fake no dan mizah amaçlı yürüyorum açılırcasına. Anonimlikten çıkıp anlatığı bağzı sırları söyledim. Netleşmedi sonra ben real numaram dan yanlıslıkla birini engelemiştim numarasını bulamayınca herkesi engelden sildim. Kız ertesi gün yazdı naber nasılsın falan ben ağır davranıyorum sonra tekrardan kaynaştık 3,4 gün sonra muhabbeti açıldı. Tabi yalanlıyorum bir yandan kıza sırımıklam aşığım yavsarcasına ufak şeyler yapıyorum asla bir kıza yazmam, yazmadım da. Günler geçtikten sonra 4 senelik sevdiği çocuktan bahsediyordu yabancı erkek resimleri atıyordu kıskandırmak için veya gerçek sevdiği çocuğun sevdiği kız var hatta bunu bile bile çocuğu seviyormuş... Ses kayıtlarını yazışmalarını atıyor sinir oluyorum. Bir gün ardından "i want to be yours" yazdı anlamı (ben senin olmak istiyorum) gibisinden şakaya alıp ahaha kanka yazdım sonraki gün sana anlatmam gereken birďey var ama utanıyorum demişti. Ardından (Dolu Kadehi Ters Tut Madem) Şarkısını dinlememi söyledi pek birşey çıkaramadım. Bugün beni rehberinden silmiş fotoğrafını görmiyim diye sanaldan kişiler görunce utanıyormuş.. 17 yaşındayım sınıf tekrarı yapacam gece gece yazdığım şeylere bak:* Kız tekrar çocuğun konusunu açıyor hatta yazlıkta kendisi çocuk buna geçiştirmeli mesaj yazıyormuş.. Sonra bu bir heyecanla mesaj atıp hayatımın en güzel anını falan yaşıyorum yazdı "ne oldu?" dedim çocukla konuştuk falan sonra onu izliyorum.. Kızla flört gibiyiz amacı ne netleşemedim? [Ortamı samimi buluyorum. Ondan paylaşıyorum eğer zaman kaybettirdiysem üzgünüm iyi uykular.]
Bu içeriği görmek için giriş yapın.