Bu içeriği görmek için giriş yapın.
bu deface de değilDefaceye alsam 5 tane at diceklerdi amk
adminlər gereksiz bulsa siler zaten merak etmebu deface de değil
yok maksatım silinsin değil kendini geliştirme önerisi olarak al şu prefixi kullanan diğer saldırılara bir de kendinkine bak sence bir tutulabilir mi ama neden sen yapmayasın bende admin:123456 ile ya da sql bypass ile girdiğim shell bile atamadığım her siteye 3 zone sitesinden kayıt alıyordum vs herkes geçti bu yollardan sadece yolu aşmış birisi olarak söylüyorum bunlarla vakit kaybetmeadminlər gereksiz bulsa siler zaten merak etme
zor anladığım ve anlamamın uzun sürdüğü 2 şey varneler önerirsin
log bakneler önerirsin
dinleme.log bak
oha bu adam cidden biliyo galibalog bak
boxun yazılarından sonra senin bunu demen bagırttı amk SDFGDŞFSGLJKDFGHDFSŞLGKDFGHDFGJDŞFFDGFSDlog bak
2- Revoznyi darlazor anladığım ve anlamamın uzun sürdüğü 2 şey var
1) dil bilmiyordum hatalar ve açıklar neden olur bilmiyordum benim zamanımdaki sistem url'nin sonuna ' koy sayfa bozulursa sql vardır deniyordu gidip Index.jsp?id=1 e gidip tırnak koyup sql inj deniyordum saçma sapan öncelikle web dilleri öğrenmen lazım ki hata ve açıkları öğrenebilmen
2) revonzy sayesinde anlamam kolay olmuştu bunu açığı nasıl sömüreceğinden çok nasıl açığı bulabilirsindi hiç bir eğitim kurslarında açıklar şöyle böyle kullanılır vs denmiyordu nasıl kullanırsın ile alakalıydı hep
3) dns sistemleri ve çalışma mantığını anlamak siteyi sanki bir yazıymış gibi okuyabilmene yarıyor her siteye aynı yaklaşmak doğru olmaz dns bilgin ile analiz edip öyle sitenin açıklarına yoğunlaşmak her zaman en iyisi
bunlarla beraber deneyimle elde edeceğin çok şey var mesela scriptin yayıncı sayfasını bulup demo talep edebilir kodları ve sistemi inceleyebilirsin vs bunlarla vakit kaybedeceğine daha güzellerini deneyimlemek için odaklan ve yoğunlaş