yada kraldan çok kralcı olmanın yan etkileri olabilir.ne kadar çabalarsanız çabalayın emeğinizin karşılığını hiçbir zaman alamayacağınızı öğretti bana
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
yada kraldan çok kralcı olmanın yan etkileri olabilir.ne kadar çabalarsanız çabalayın emeğinizin karşılığını hiçbir zaman alamayacağınızı öğretti bana
Ağzına sağlıkne kadar çabalarsanız çabalayın emeğinizin karşılığını hiçbir zaman alamayacağınızı öğretti bana
Çabaladıgın da aldıgın mevkiyi unutuyorsun sanırım b12 kullan iyi gelir. Nukecimne kadar çabalarsanız çabalayın emeğinizin karşılığını hiçbir zaman alamayacağınızı öğretti bana
B12 Aldımda gozlerim kör değilse titan yaziyorÇabaladıgın aldıgın mevkiyi unutuyorsun sanırım b12 kullan iyi gelir. Nukecim
Ne kadar sanalda olsa yüzümü güldüren insanların olduğu, arkama baktığımda iyi ki buraya gelmişim dediğim, düştüğümüzde bizi kaldıracak insanların olduğuna inandığım bir yer. Belki bilgim olmayabilir ama beni kabul eden bir foruma sahibim. Bana bunlardan daha güzel ne katabilir ki?
Ben de yazarken duygulandım ?Duygulandırdın
![]()
Insanlari kırmamak için sustuğum cümleleri yazmış acom.IMT için değilde kendi rütbe ve rankı için çocuklaşıp alçalanlar gözümde zerre değeriniz yok. Ne coderler, ne grafikerler, ne adminler ne emektarlar ne sultan süleymanlar geldi gitti ama geride sadece ve sadece IMT kaldı.
Testesteron etkisi ile bana laf soktuğunu sananları, alay ettiğini sananları, uluorta yerde gevezelik yapanları görmezden geliyorum.
Şurda belki birkaç sene daha sizinle olurum veya olmam. Bunu yazmamın sebebine gelirsek;
IMT kimseye muhtaç değildi ve olmayacak.
“Baktınız olmuyor...çekilin bide biz bakalım”
denir ve götü ayrı başı ayrı oynayan herkese banlanmadan önce “Logout” tuşu gösterilirdi.
benimde sabrım ve sınırım var kendini imt den üstün gören seni ben büyüttüm diyen kim varsa siktirsin gitsin kendi forumunu açıp büyütsün.
kalın sağlıcakla...
eywIMT için değilde kendi rütbe ve rankı için çocuklaşıp alçalanlar gözümde zerre değeriniz yok. Ne coderler, ne grafikerler, ne adminler ne emektarlar ne sultan süleymanlar geldi gitti ama geride sadece ve sadece IMT kaldı.
Testesteron etkisi ile bana laf soktuğunu sananları, alay ettiğini sananları, uluorta yerde gevezelik yapanları görmezden geliyorum.
Şurda belki birkaç sene daha sizinle olurum veya olmam. Bunu yazmamın sebebine gelirsek;
IMT kimseye muhtaç değildi ve olmayacak.
“Baktınız olmuyor...çekilin bide biz bakalım”
denir ve götü ayrı başı ayrı oynayan herkese banlanmadan önce “Logout” tuşu gösterilirdi.
benimde sabrım ve sınırım var kendini imt den üstün gören ,seni ben büyüttüm diyen kim varsa siktirsin gitsin kendi forumunu açıp büyütsün.
kalın sağlıcakla...