Kardeşim sakin ol biliyorum fikirlerine kurşun işlemez ben tabi Ree ne oldu keskin nişancı değilmi o hatta dronesavar o dimi hemende güzel R yaptın tabi sizden olmayan fetöcü
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Kardeşim sakin ol biliyorum fikirlerine kurşun işlemez ben tabi Ree ne oldu keskin nişancı değilmi o hatta dronesavar o dimi hemende güzel R yaptın tabi sizden olmayan fetöcü
KORONA: TM KOYUNEvinde otursunlar mk korona var yalansa yalan de @Mectruy![]()
DjdkdjdjKORONA: TM KOYUN
Kuranda bu kadar çelişki yok
10yaainda cocuk tel no sunun ppsine bak, bide banabana diyorkibaban milletvekili torpillisin hayatta daha birsey gormemis@Kincr Devlet karşıtı olursan dağdaki pkk dan farkın kalmaz.
Ya bak olaylarin içine duygu katrak ajite ederek hakli bir durum ortaya çıkaramazsın , çatılara sniper konduğu yok inanma böyle şeylere, polisin bir avuç öğrenciyi dağıtmak için ihtiyacı olan tek şey amirlerinin gelecek emirdir , sniper yalanına inanma. Polis önce topluluğa dagilmalari konusunda uyarıda bulunur, dagilirsalar herhangi bir sorun çıkmaz, dagilmazsalar bu devlete karşı asiliktir ve gereken müdahale yapılır yapilmak zorundadır , ardından ağlamanın bir manası yok.
Sosyal medyada yayınladıkları duygu yüklü argümanları görünce bu olayın en başından amacının farkli oldugunu anladım. Sosyal medyada gördüklerinize inanarak yaşıyorsanız vay sizin halinize![]()
konu kilitlenmeli owner adam bile yalan yanlış bilgi uyduruyor

git g*tünü yaladığın cumhur başkanına söyle sen onu geri kafalı
araştırmayı seviyorum diyelim @SpyDark 'poyraz' bu yüzden twitter hs askıya alındı.Zuzu mit falan misin nerden biliyorsun bu isimlerin bilmem nerelerle bağlantısı oldugunu ?
bana özelden yazarmısınızRektörlerin cumhurbaşkanı tarafından atanması konusunda ben bir anormallik göremiyorum. rektörlük çok önemli bir kurum ve Türkiyenin geleceğinde rol oynayacak gençleri yetiştiren üniversitelerde rol belirleyici kurum, yani sizi bunu hadi kendi kendinize seçim yapın başınıza birini atayın derseniz ohooo oraya hertürlü yabancı istihbarat örgütlerinin belirlediği adamlar yerleşir ve ülkenin geleceğini karartırlar.
Ayrıca ben Türkiyedeki öğrencilerin ve gençlerin çok daha iyi şeyleri hak ettiğini daha önce hep yazmışımdır forumlarımda ancak bu yaşananlar öğrencilik ile bağdaşmayan durumlardır, polis arabasına saldırmak nedir ? o nasıl bir kindir ? rektörün odasını basmaya çalışmak nedir ? bumu türkiyenin en iyi üniversitesinin öğrencileri ?
Savunma sanayinde görev alan mühendislerde öğrenciydi ama bak nasılda milli menfaatler için gece gündüz çalışıp katkı sağlıyorlar, ülkenin ihtiyacı olan öğrenci profili budur.
olm salak misin onlar ogrencimi ?Öğrencilerin haklı olduğunu düşünüyorum. Dün olaylar gerçekten çok ileriye gitti sadece iki üç propaganda yapıp gidecek olan öğrencilere sert müdahale etmeyi yanlış buluyorum.