İiiii şimdi bu şey varya üyeden level atlamak için msj felan istiyo onu nasi yaocam ağalar bu arada hayırlı geceler.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Konu Başlığını Birseferliğine düzeltiyorum, Hoşgeldin Kardeşim.İiiii şimdi bu şey varya üyeden level atlamak için msj felan istiyo onu nasi yaocam ağalar bu arada hayırlı geceler.
EywallahKonu Başlığını Birseferliğine düzeltiyorum, Hoşgeldin Kardeşim.
Teşekkür ederimya yemin ediyorum 3 yıldır burdayım ilk defa bi üyeye hoş geldin demek istemiyorum o nasil başlık ya hg iyi forumlar
Kxnxkznxmznxnzya yemin ediyorum 3 yıldır burdayım ilk defa bi üyeye hoş geldin demek istemiyorum o nasil başlık ya hg iyi forumlar
İmhatimi.org yeni üyelerimiz nasıl rütbe alırlar ?
Evet aşağıda net şekilde açıklandı, herşey otomatik işlemektedir, aşağıdaki istatitikleri tutturan herkesin rütbesi otomatik olarak yükselir (admin müdahalesine gerek kalmadan) içerik bakımından türkiyenin en kaliteli siteleri arasında olan forumumuzdan yararlanmak istiyorsanız bu istatistikleri tutturmanız şarttır !
Ama, ancak , sancak gibi bahaneler ile sakın bize yazmayın !
Laf değil icraat yapın ve hak ettiğiniz rütbeyi alın.
Çömez
- 0 mesaj
- 0 reaction(like)
- 0 günlük üye
(Foruma yeni katılan üyeler çömez rütbesi ile katılırlar. Bu rütbede olan üyeler nadir konulara erişimi vardır çömez rütbesinden kurtulmak için forum içinde reaction (Like) kazanabileceği bir kaç konu açmak zorundadır. Daha sonra üye rütbesine geçmeye hak kazanıp bir tik daha özgür dolaşma imkani kazanabilir forum İçinde)
Üye
- en az 10 mesaj
- en az 10 reaction (like)
- en az 7 günlük üye
Plus Üye
- en az 50 mesaj
- en az 75 raaction
- en az 20 günlük üye
Kıdemli Üye
- en az 125 mesaj
- en az 150 reaction (like)
- en az 30 günlük üye
Uzman
- en az 250 mesaj
- en az 350 reaction (like)
- en az 45 günlük üye
Major
- en az 450 mesaj
- en az 600 reaction (like)
- en az 60 günlük üye
Monster
- en az 850 mesaj
- en az 1250 reaction
- en az 100 günlük üye
Üstad
- en az 1250 mesaj
- en az 1700 reaction
- en az 130 günlük üye
Bu aşamdan sonraki rütbeleri Adminler verebilir ancak !
Onursal üye
Hem hack aleminde kıdemli olup hemde inanılmaz işlere imza atmış ve dönemine damga vurmuş eski hackerlera verilen ünvan
Girls
Girls rütbesi isminden de belirtildiği gibi kadın üyelere takdim edilir. Lakin Erkek olup top, nonoş, oğlan, ve karı kılığına girip Girls rütbesi talebinde bulunmamanız şiddetle önerilir.
Legendary
Forumda efsanevi konuma gelmiş dalya yapmış kişilere verilen Ünvan
TiTAN
Üst düzey işlere imza atmış uzmanlık alanı oldukça geniş olan forum içi emeği üst seviye olan kişilere verilen Ünvan
VİP MEMBER
30 TL karşılığında forumda her kategoriye özgürce ulaşabilecek ve şık ve prestij bir görüntüye sahip olabileceksinz. Ayrıca birçok özelliğe Vip üyelik ile ulaşabılırsınız.
Vip üyelik
Yönetici alımlarında ; forum içinde aktif kalma süreniz forum içinde yaptıgınız paylaşımlar, emek ve katkılarınız bilgi ve tecrubeleriniz doğrultusunda alım yapılmaktadır.
Hsksbsjanshjaya yemin ediyorum 3 yıldır burdayım ilk defa bi üyeye hoş geldin demek istemiyorum o nasil başlık ya hg iyi forumlar
Hata veriyo ama hepinize teşekkür ederim erkeğim bro
Erkekse işi zor burda yandi dimi abi .dÖncelikle Hayırlı olsun
Eğer kız isen 3 saniyelik ses dosyana sanarütbesi verirler.![]()
Yok erkeksen yandın aşağıya bırakıyorum ne yapman gerektiğini Allah kolaylık versin İnşaAllah.
basar parayı alır vip paşalar gibi kullanır forumuErkekse işi zor burda yandi dimi abi .d
nihajjajhahgajajaGara tren kömürü gibi hemde yafs @SpyWorden
nihajjajhahgajaja

Tüm bunları yaparken Bursaspor destek olabilirsjn gibi oldu bu abi nihajjajhahgajaja
Napakın abi gizli fanınım senin nihajjajhahgajajaHain kostoğh benim randomu dızlamış nihajjajhahgajaja![]()