Adam Aşk Acısından Gitti Aga 
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
bilmiorum s3n diorsan doyrudurYa onun 10 dediğinin 9u yalan 1ride şüpheli.
Adam Aşk Acısından Gitti Aga![]()
m3r3salla kacmış maraslı v3 bozkürt konusunu d3rt 3dm3 abım b3nım onlari m3rsın3 gıdıp mıdy3 t3psisiyl3 dov3yımda akılları baslarına g3lsın.Maraşlı kürdüne mi kaçmış acaba

n3 tr0lü y3ğ3nimbu adam hard troll yaa
belo bayadır yok harbi, kocaya kaçtığını sanmam ama polis enselemiş olabilir, yoksa gelirdi o.
bana bıdaha troll d3rs3n @SpyDark abım3 s3nı ajalar org admını g3nzonun buraya ajan olarak soktuyunu sol3rim artık 3n ıyı arkadas lıst3md3n cıkardim s3nı lam3rbu adam hard troll yaa
belo bayadır yok harbi, kocaya kaçtığını sanmam ama polis enselemiş olabilir, yoksa gelirdi o.
bakın 3mır 3l3syadan adamlık oyr3n bıraz adam gıbı adam s3nın ayaklarını damar sabunlu suyla yıkasınn3 tr0lü y3ğ3nim
mha (mıdy3cı habar ajansı) na g3l3n bılgıyı baylasdım sad3c3benim niye haberim yok
o kizmis h3md3 ayayı 36 numaraymısadı neydi la onun heh kızismet![]()
ne yaşıyosun acaba tanımam etmem onları, daha forumlarına css çekememiş kişilerin yanında ne işim olurbana bıdaha troll d3rs3n @SpyDark abım3 s3nı ajalar org admını g3nzonun buraya ajan olarak soktuyunu sol3rim artık 3n ıyı arkadas lıst3md3n cıkardim s3nı lam3r
aha kaçak mağaradan çıktı sonunda h.gbenim niye haberim yok
ne bileyim bu kadar önemsendiğimi 9 ay kaybolduğumda kimsenin sesi çıkmamıştıaha kaçak mağaradan çıktı sonunda h.g
ünlü hackermi ssdfuswqeqweqweSon Dakika Ünlü hackar beloved kocaya kaçtı!
Uzun zamandır aşk acısı çeken ünlü hacker beloved kocaya kaçtı, mha (midyeci haber ajansı) olarak yaptığımız araştırma sonrası beloved kod adlı hacker in eski sevgilisi ile kaçtığını tespit ettik.
5 gündür haber alınamayan belovedden bu olayı açıklığa kavuşturmasını bekliyoruz...
~ MHA (Midyeci Haber Ajansı) sundu ~
9 ay kaybolunca hamiledir diye düşündük doğumdan sonra gelir dedik ondan sormadık yoksa herzzaman sormuşuzdur.ne bileyim bu kadar önemsendiğimi 9 ay kaybolduğumda kimsenin sesi çıkmamıştı