Selamlar! Arkadaşlar, beleşe nasıl yemek yeriz anlatıyorum. Öncelikle bu iş biraz yorucu ama sürekli yaparsanız hiç para vermeden yemek yiyebilirsiniz. Tamam, geçelim hadi:
Öncelikle yemek ısmarlayacak bir adam bulacağız. Peki, bu adamı nasıl bulacağız?
Çok basit birkaç yöntem var, hemen sizlere açıklıyorum. (Not: Kendi yakın çevrenize yapmayın!)
Şimdi bir emlakçıya girelim bir müşteri gibi ve birkaç yer sorarak ve biraz palavrayla adamı kandıralım yani ağzını laf yapsın.
Örnek diyalog:
Selamünaleyküm, ben yatırım yapacak yerler arıyorum da seni önerdiler bana.
Emlakçı: Ooo abim hoş gelmişsin tabi, hemen yardımcı olalım. Ne tür yatırımdan bahsediyorsun?
New York'tan yeni geldim, ailemin çiftliği var, arazi lazım bize ekmek için 200 dönüm kadar.
Emlakçı: Tabii abim, ilgileniriz, yardımcı olurum. Bir şeyler içer misin?
Evet içerim...
Öncelikle yemek ısmarlayacak bir adam bulacağız. Peki, bu adamı nasıl bulacağız?
Çok basit birkaç yöntem var, hemen sizlere açıklıyorum. (Not: Kendi yakın çevrenize yapmayın!)
Şimdi bir emlakçıya girelim bir müşteri gibi ve birkaç yer sorarak ve biraz palavrayla adamı kandıralım yani ağzını laf yapsın.
Örnek diyalog:
Selamünaleyküm, ben yatırım yapacak yerler arıyorum da seni önerdiler bana.
Emlakçı: Ooo abim hoş gelmişsin tabi, hemen yardımcı olalım. Ne tür yatırımdan bahsediyorsun?
New York'tan yeni geldim, ailemin çiftliği var, arazi lazım bize ekmek için 200 dönüm kadar.
Emlakçı: Tabii abim, ilgileniriz, yardımcı olurum. Bir şeyler içer misin?
Evet içerim...
Böyle 30 dakika laf yapın, sonra benim karnım acıktı, gelin yemek yemeye gidelim de gelin benim bildiğim bir restoranda size yemek ısmarlayayım falan diyin. Adam tamam gidelim diyecektir ve gidip yemeği yediniz. Önünüzde 3 farklı yol var!
- Yol: Tuvalette diyip kaçmak kolay ve basit bir yol.
- Yol: Kasaya gidin, ben ödeyeceğim, sen ödeyeceksin falan kavgası yapın, adama yıkın ödesin.
- Yol: Annenize, babanıza, sevgilinize, tanıdık birine, adam görmeden beni ara diye mesaj atın. Aradığı zaman önemli birini hastaneye kaldırışlar numarası yaparak kurtulabilirsiniz.
Daha fazla yöntem var, bu şekilde ben böyle çok yemek yediğim oldu, para olmadı zamanlar.
Not: Her zaman bu şekilde olmuyor, ne olur ne olmaz siz yanınızda biraz para taşıyın.
İyi forumlar, umarım beğenmişsinizdir.
Not: Her zaman bu şekilde olmuyor, ne olur ne olmaz siz yanınızda biraz para taşıyın.
İyi forumlar, umarım beğenmişsinizdir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.