sadece soru hocam bu özgüven nereden geliyor? hayal gücümüzün sınırlarını zorlayacağının özgüveni yani.

başarılarınsa başarılarını söyle yeteneğinse yeteneğini anlat.
Ben Azrail en zor olanı en zor şartlarda başaran kişiyim, disiplini kendisine huy edinmiş her bir başarıya ve olduğum statülere torpil ile değil tırnaklarımla kazıyarak deli gibi çalışarak gelmişimdir. Teknik alandaki bilgime gelecek olursak bildiğim programlama dilleri sırasıyla: c, c++, Bash/script, Python, c#, işaretleme dili olaraksa: HTML5, CSS, Tabi bunlarla yetinmiyor kendimi hergün daha fazla geliştiriyorum. Bilgisayar programcılığı konusunda son derece bilgi sahibiyim. Bugüne dek bir sürü yere imza atmışlığım olmuştur. Yaklaşık 8 yılı aşkın bir süredir siber güvenlik alanında çalışmalar yürütmekteyim. Tabi zamanla imt beni daha iyi tanıyacak şuan imt içerisinde fazla içerik ve eylemlerim olmadığı için önyargı ile yaklaşmanız gayet normal bir tavırdır.
Zaman bana da kimin ne olduğunu gösterecek, size de kimin ne olduğunu gösterecek.
Dolayısıyla ben kendime güveniyorum. Çünkü yeterli bir düzeyde bilgi sahibiyim ve neler yapacağımı iyi biliyorum.
imt için yeni bir çağın başlangıcı