ayrıca sana görüldü attıgım halde arsız gibi yazan da sensinRuhunda var senin or....çok normal adımı agzina alamaman iktide birde gelipte takibine. Al diye yalvarma çakma sıla,![]()
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
ayrıca sana görüldü attıgım halde arsız gibi yazan da sensinRuhunda var senin or....çok normal adımı agzina alamaman iktide birde gelipte takibine. Al diye yalvarma çakma sıla,![]()
Abla biz birbirimizi anlıyozda seni anlayamıyoz uc defa okudum yazdiklarini anlamak icinHmm belli isminden senin de olduğun duygulanirsin tabi aynı varoş olunca aynı dili konuşuyorsunuz çünkü çok. Banalsizi sizden başka kimse anlayamaz
alyacım duygulansa y
Espiri anlayışın şaşırttı beni senin gibi zeki birinin böyle basıt bir şeye gülmesi kaliteni düşürmesin. Senden özel bir konu konuşacağım telegramdan yazarımGözümden yaş geldi şerefsizim
. Bestekar kadın
telegramını verEspiri anlayışın şaşırttı beni senin gibi zeki birinin böyle basıt bir şeye gülmesi kaliteni düşürmesin. Senden özel bir konu konuşacağım telegramdan yazarım![]()
he bana demiomus pardontelegramını ver
Ağzına kelimesinden sonra ne geldiyse aklına full yanlış yazmışRuhunda var senin or....çok normal adımı agzina alamaman iktide birde gelipte takibine. Al diye yalvarma çakma sıla,![]()