Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme:
Ben Suriyeli bir gencle konuştum savaş olmadan önce 24 milyon nüfusları varmış 10 milyonunun kellesi gitmiş toplam 14 milyon kalmışlar ama hepsi tr de değil @SpyDarkbak hele bak yalanın daniskası en az 10 milyon mülteci var Türkiye topraklarında ben size sayıyı vereyim direk
Yalan söylüyor be şuan Esad'ın himayesinde 10m Suriyeli var bunun 2msi Avrupa'da 5m Türkiye'de etti 17m daha ıraqa ırana kaçanları saymadımBen Suriyeli bir gencle konuştum savaş olmadan önce 24 milyon nüfusları varmış 10 milyonunun kellesi gitmiş toplam 14 milyon kalmışlar ama hepsi tr de değil @SpyDark
Suriyelinin dediğimi yalan olcak sence?Yalan söylüyor be şuan Esad'ın himayesinde 10m Suriyeli var bunun 2msi Avrupa'da 5m Türkiye'de etti 17m daha ıraqa ırana kaçanları saymadım
Damar Türkiye'ye bak Türkler Türkler hakkında birşey bilmiyor. Sence onun dediği ne kadar doğru ?Suriyelinin dediğimi yalan olcak sence?
Diyorsun ki 5m Türkiye'de var Kanıt?Damar Türkiye'ye bak Türkler Türkler hakkında birşey bilmiyor. Sence onun dediği ne kadar doğru ?
Lan kayıtsız işte kaçak girenlerDiyorsun ki 5m Türkiye'de var Kanıt?