Bu konuyu mizahi olarak açtım ciddi cevaplar vermedim çünkü aklıma soru gelmedi benim hakkımda gerçekten merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz hepsini Part 2'de yanıtlayacağım bence benim içimi tanımanız gerektiğini düşünüyorum xd
ACE Veen ile Mini Röportaj: Efsanenin Kendisinden!
Soru: Gerçekten var mısın, yoksa forumun uydurduğu bir efsane misin?
Cevap: Evet, gerçekten varım. Efsaneyim fakat uyduruk değilim.
Soru: “Ruhunu İmhateam’e satmış.” diyorlar. Doğru mu bu?
Cevap: Satmadım, kiraladım.
Soru: Yöneticilerle aran neden hep olaylı?
Cevap: Aşk-nefret ilişkisi. Ben paylaşırım, onlar siler. Ben dönerim, onlar yine kızar. Bu da bizim romantizmimiz.
Soru: Neden bu kadar gizemlisin?
Cevap: Çünkü herkesin nick’i var, benim ise bir hikâyem. Gizem, tanıtımın en ucuz ama en etkili yolu.
Soru: Forumda senden onay almayan konuların sönüp gittiği doğru mu?
Cevap: Tesadüf diyenler var, ben “lanet” demeyi tercih ediyorum.
Soru: Gerçek hayatta ne yapıyorsun?
Cevap: Gerçek hayatta sokakta koşturuyorum. Eve gelince işte LoL atarım 1-2 el, sonra deface. Kod yazarım, kahve içerim, forumda dolaşırım. Altısı da aynı anda olabiliyor.
Soru: Son olarak, @ACE Veen kimdir?
Cevap: Kim olduğum değil, kim olmadığım önemli. Ama şunu unutmayın: Ben buradayken forum uyumaz.
Soru: Gerçekten var mısın, yoksa forumun uydurduğu bir efsane misin?
Cevap: Evet, gerçekten varım. Efsaneyim fakat uyduruk değilim.
Soru: “Ruhunu İmhateam’e satmış.” diyorlar. Doğru mu bu?
Cevap: Satmadım, kiraladım.
Soru: Yöneticilerle aran neden hep olaylı?
Cevap: Aşk-nefret ilişkisi. Ben paylaşırım, onlar siler. Ben dönerim, onlar yine kızar. Bu da bizim romantizmimiz.
Soru: Neden bu kadar gizemlisin?
Cevap: Çünkü herkesin nick’i var, benim ise bir hikâyem. Gizem, tanıtımın en ucuz ama en etkili yolu.
Soru: Forumda senden onay almayan konuların sönüp gittiği doğru mu?
Cevap: Tesadüf diyenler var, ben “lanet” demeyi tercih ediyorum.
Soru: Gerçek hayatta ne yapıyorsun?
Cevap: Gerçek hayatta sokakta koşturuyorum. Eve gelince işte LoL atarım 1-2 el, sonra deface. Kod yazarım, kahve içerim, forumda dolaşırım. Altısı da aynı anda olabiliyor.
Soru: Son olarak, @ACE Veen kimdir?
Cevap: Kim olduğum değil, kim olmadığım önemli. Ama şunu unutmayın: Ben buradayken forum uyumaz.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.