Daha önce paralı olan versiyonunu paylaşmıştım, şimdi ise ücretsiz olanını paylaşıyorum!
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
yok hocam phishing edilicek bir durum yok zaten ücretsiz gsm girip test edebilirsiniz.Valla kanzi daha cok phising gibi geldide sen bilirsin
Is orda ya zaten mail dogrulamasi yok birsey yok eula yok ben senin mail ve passleri plain textte tutup tutmadigini nereden bilayimyok hocam phishing edilicek bir durum yok zaten ücretsiz gsm girip test edebilirsiniz.
Hocam random şifreyle kayıt olmak zaten oldukça kolay, isteyen deneme yapabilir.Is orda ya zaten mail dogrulamasi yok birsey yok eula yok ben senin mail ve passleri plain textte tutup tutmadigini nereden bilayim
rezil herif chatgptden kopyala yapıştır yapıyor "İstersen biraz daha ciddi ya da mizahi bir versiyon da oluşturabilirim"Hocam random şifreyle kayıt olmak zaten oldukça kolay, isteyen deneme yapabilir.
Bu tarz sistemlerde kötü niyetli kullanım (combo/log çekme gibi) için böyle basit bir yapı tercih etmek mantıksız olur. Zira bu amaçla çok daha gelişmiş ve etkili yöntemler mevcut, kimse böyle basic bir yolla uğraşmaz.
Mail doğrulaması veya EULA eklemememin sebebi, sistemin erişilebilirliğini ve kullanılabilirliğini minimum bariyerle sunmak istememdi. Yaptığım şey Türkiye’de daha önce pek görülmemiş bir yöntem ve fazla prosedürle kullanıcıların kafasını karıştırmak istemedim.
Ayrıca, şifreler txt olarak tutulmasa bile bir veritabanında zaten tutulmak zorunda — bu da sistemin doğası gereği. Ancak bu, verilerin güvensiz olduğu anlamına gelmiyor. Gerekli güvenlik önlemleri alınmış durumda.
Ayrıca bu mantıkta takılırsanız hiç bir platforma log vermemek için giriş yapmamanız gerekmekte çok saçma bir hal alıyor
Kısacası, amacım kötü niyet değil; sadece yeni bir sistem denemek ve insanların bu sisteme kolayca ulaşmasını sağlamak.
İstersen biraz daha ciddi ya da mizahi bir versiyon da oluşturabilirim.
Hocam random şifreyle kayıt olmak zaten oldukça kolay, isteyen deneme yapabilir.
Bu tarz sistemlerde kötü niyetli kullanım (combo/log çekme gibi) için böyle basit bir yapı tercih etmek mantıksız olur. Zira bu amaçla çok daha gelişmiş ve etkili yöntemler mevcut, kimse böyle basic bir yolla uğraşmaz.
Mail doğrulaması veya EULA eklemememin sebebi, sistemin erişilebilirliğini ve kullanılabilirliğini minimum bariyerle sunmak istememdi. Yaptığım şey Türkiye’de daha önce pek görülmemiş bir yöntem ve fazla prosedürle kullanıcıların kafasını karıştırmak istemedim.
Ayrıca, şifreler txt olarak tutulmasa bile bir veritabanında zaten tutulmak zorunda — bu da sistemin doğası gereği. Ancak bu, verilerin güvensiz olduğu anlamına gelmiyor. Gerekli güvenlik önlemleri alınmış durumda.
Ayrıca bu mantıkta takılırsanız hiç bir platforma log vermemek için giriş yapmamanız gerekmekte çok saçma bir hal alıyor
Kısacası, amacım kötü niyet değil; sadece yeni bir sistem denemek ve insanların bu sisteme kolayca ulaşmasını sağlamak.
İstersen biraz daha ciddi ya da mizahi bir versiyon da oluşturabilirim.

siteye bilgileri girdim kamerama erişme lütfen birazdan 31 çekiceğimDaha önce paralı olan versiyonunu paylaşmıştım, şimdi ise ücretsiz olanını paylaşıyorum!
Link : [Hidden content]http://megan4.xyz/
- Siteye girip kayıt olun.
- Hizmetler menüsünden Matarla sayfasına gidin.
- Ücretsiz olan seçeneği seçin.
- Çökerteceğiniz numarayı şu formatta yazın:
- Başında + olmadan,
- Boşluksuz şekilde,
- Ülke kodu dahil, örneğin: 905xxxxxxxxx
Ekli dosyayı görüntüle 9724
mail pass girdin diye kamerana erişiorum kanka aynen asldjkasldjaskljdasljkdalksjdlaksjdlaksj anlıyorumsiteye bilgileri girdim kamerama erişme lütfen birazdan 31 çekiceğim
BUNE AMK BAGIRTMA
konuşma stilinden kaç yaşında olduğun anlaşılıyor. html css bile yazamayacak kadar aciz bir insansın gptye yaptırıyorsun
çöp sanal ile ilgilenmiyorum ben işimdeyim ama konuşmak isterim bırak dc dmdenbizzat discorddan konuşmak istiyorum seninle bakalım sitendeki açıkları kafana vurunca chatgptye kapattırabilecek misin
esDaha önce paralı olan versiyonunu paylaşmıştım, şimdi ise ücretsiz olanını paylaşıyorum!
- Başında + olmadan,
- Boşluksuz şekilde,
çöp sanal ile ilgilenmiyorum ben işimdeyim ama konuşmak isterim bırak dc dmden
çöp sanal ile ilgilenmiyorsun ancak discord gibi bir platformda enayi avlıyosun bağırtmaBu içeriği görmek için giriş yapın.
Daha önce paralı olan versiyonunu paylaşmıştım, şimdi ise ücretsiz olanını paylaşıyorum!
- Başında + olmadan,
- Boşluksuz şekilde,
megan4Bu içeriği görmek için giriş yapın.