adana merkez patlıyor herkezÇekilişi her hafta yapmayı düşünüyoruz. Çıkmadı diye üzülmeyin
by.patron
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
adana merkez patlıyor herkezÇekilişi her hafta yapmayı düşünüyoruz. Çıkmadı diye üzülmeyin

adana merkez patlıyor herkez
by.patron
şansımızı deneyelim![]()

neyi unuttun agam
yazalım abi katılıyorum#Katılıyorum yazsanıza ? lerim.![]()

Sıkıntı yok adettır.Dostum naptın sen ben istedim sancaklar ? kimse takip edip duvara yazmak zorunda değildir
KatılıyorumMerhaba Değerli Arkadaşlar 2 kişiye 1 aylık VİP üyelik vereceğiz. Konu altına katılıyorum yazmanız ve @baDsectQr u takip edip duvarına özlü bir söz bırakmanız şartı ilekendısıne desteklerınden ötürü teşekkürler 00.00 da acıklanacaktır.
KATILIYORUMMerhaba Değerli Arkadaşlar 2 kişiye 1 aylık VİP üyelik vereceğiz. Konu altına katılıyorum yazmanız ve @baDsectQr u takip edip duvarına özlü bir söz bırakmanız şartı ilekendısıne desteklerınden ötürü teşekkürler 00.00 da acıklanacaktır.
Merhaba Değerli Arkadaşlar 2 kişiye 1 aylık VİP üyelik vereceğiz. Konu altına katılıyorum yazmanız ve @baDsectQr u takip edip duvarına özlü bir söz bırakmanız şartı ilekendısıne desteklerınden ötürü teşekkürler 00.00 da acıklanacaktır.
katılıyorum abMerhaba Değerli Arkadaşlar 2 kişiye 1 aylık VİP üyelik vereceğiz. Konu altına katılıyorum yazmanız ve @baDsectQr u takip edip duvarına özlü bir söz bırakmanız şartı ilekendısıne desteklerınden ötürü teşekkürler 00.00 da acıklanacaktır.
ben de diyorum bad abi niye böyle bişey istedikiDostum naptın sen ben istedim sancaklar ? kimse takip edip duvara yazmak zorunda değildir
Adettir olm saldırınben de diyorum bad abi niye böyle bişey istediki![]()

KatılıyorumMerhaba Değerli Arkadaşlar 2 kişiye 1 aylık VİP üyelik vereceğiz. Konu altına katılıyorum yazmanız ve @baDsectQr u takip edip duvarına özlü bir söz bırakmanız şartı ilekendısıne desteklerınden ötürü teşekkürler 00.00 da acıklanacaktır.