Hidden content - for more
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap vermeniz gerekmektedir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
eline koluna sağlık hocam belirttiğiniz dizine nasıl giriş yapacağız[Hidden content]
üste webshelle bas sonra, F:\Applications\ dizine kadar sil go ya bas siteleri görürsün.eline koluna sağlık hocam belirttiğiniz dizine nasıl giriş yapacağız
halletim onu hocam tg adresiniz var mı birkaç birşey sormak istiyorumüste webshelle bas sonra, F:\Applications\ dizine kadar sil go ya bas siteleri görürsün.
tg;maresalsec yaz, müsait olunca bakarım.halletim onu hocam tg adresiniz var mı birkaç birşey sormak istiyorum
tabi ki teşekkür ederimtg;maresalsec yaz, müsait olunca bakarım.
es[Hidden content]
2-3 gün önce spyda paylaşmıştım benRecepe atmıştım bunu shell yoluna index atmıştı amk
upload edecen indexibu nasıl shell amk ben bi bok anlamadım nereye index html koyacaz amk
Yapmazsam yazarım halledekupload edecen indexi
hocam seviliyorsunuz2 sene öncesinin post sql shelli sıktı artık
, 1x webshell konularına bayılıyorumBu içeriği görmek için giriş yapın.
kendi emeğimle atıyorum bi yerden toplamıyorum en azındanhocam seviliyorsunuz, 1x webshell konularına bayılıyorum
bunu ben kendim topladım spyda ilk paylaşmıştım baktım silinmemiş burada da paylaşayım dedim. ?kendi emeğimle atıyorum bi yerden toplamıyorum en azından
post sql eğitim shelli gibi bir şey bu kaç yerde gördümbunu ben kendim topladım spyda ilk paylaşmıştım baktım silinmemiş burada da paylaşayım dedim. ?
dediğiniz gibi olsun hocam, yakında kendi yazdığım exploit ile karşınızda olacam wp siteleri fln vurursunuz.post sql eğitim shelli gibi bir şey bu kaç yerde gördüm
büyüdünde ekşpıloid mi yazcan çendediğiniz gibi olsun hocam, yakında kendi yazdığım exploit ile karşınızda olacam wp siteleri fln vurursunuz.
check[Hidden content]