Bu içeriği görmek için giriş yapın.
İstatiksel Anlamda Ligin En İyi Kalecesi Tabi Bunda Beşiktaş Defansıninda Payı Var Ama Bence Kariustan Daha İyi Bir Kaleci Liverpool Gibi Bir Takım Karius Defalarca Kez Hata Yapmasina Rağmen Artık Boyle Sınıri Bile Aşmasina Rağmen Yinede Guvendiler Sans Verdiler Gerçekten Çöp Olduğu Halde Hemde Yada Fenerbahçe Geçen Sene 20 Yasındaki Altaya Emanet Etti Kalesini Çok Hata Yapti Altay Ama Bu Sene Daha İyi Oldu Ersinde Öyle Olacak Sergen Yalçın Alt Yapıdan Çıkan Ve Küçüklugunden Beri Beşiktaşta Oynayan Biri Olarak Ersine Güvendi Ersinde Elinden Geleni Yaptı Çöp Bir Kaleci Olsa Saçma Sapan Goler Yer Şampiyonlugu Verirdi Zaten Kariustan Hatırlıyor Olamanız Gerekiyor Ayrıca 19 Yaşımda Yolda Yüremiyordum Derken Mizah Amaçli Dedim Yoksa Ben Ünivesite Okuyordum O Yaşta@NUKE 19 yaşında ülke başkanı seviyesine gelende var senin gibi yürüyemiyodum ama yürümeyi öğretebilirim diyende. BJK öğrenme değil öğretme klübü boş kaleci ersin
bu arada erisn 20 yaş altı gelecek vaad en iyi kaleci seçildi ? siz devam edin buraya yazıyorum çok büyük kaleci olacak@NUKE sen cyber secure devam et iyi gidiyosun