¥
¥en
Bülent Ecevit Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Şahsen Ben Çok Seviyorum Saygı Duyduğum Biri
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Adamı Tanısan Bunu Bile Yazmazdın Sırf Millete Zam Yaptılar Diye Evde Sessizce Ağlayan Bir Adam Büyüklerim Söylüyor Bunu Bir De Sen Düşünbülent ersoyla akrabamı
Bence Bülent Ecevit Mütevazı Durmuş Orda Saygısını Bozmamış Misafir Gittiği Yerde Yayılmaz
siyaset olmasın ama Rte vs obama beden yarışı içindeydi bu nezaket sayılmaz orda ülkeni temsil ediyosunBence Bülent Ecevit Mütevazı Durmuş Orda Saygısını Bozmamış Misafir Gittiği Yerde Yayılmaz
Hacı O Zaman Amerika İlah Gibiydi Sende Biliyorsunsiyaset olmasın ama Rte vs obama beden yarışı içindeydi bu nezaket sayılmaz orda ülkeni temsil ediyosunbu videoyu izle anlarsın
KatılıyorumTürk siyasetine damga vurmuş rahmetli politikacı eski başbakan, parti başkanı değerli bir insandı. Gençliği ile yaşlılığı arasındaki tek fark cesaretinin kırılmasıydı. Milliyetçilik ile solculuğu aynı çatı altında yaşadığına inanıyorum.
Allah rahmet eylesin.
Türkün Türkün başka dostu vardır mesala kürtler baya baya dostum oluyor, güzel yazmışsın ancak sondaki kismi yazmasaydinMilliyetçi birisi olsaydı, Kıbrıs harekatında ERBAKAN Hoca Tamamını alalım dediğinde olmaz yarısını alacağız emir büyük yerden demezdi bence.. Kişilik olarak mütevazi olabilir sözüm yok ama milliyetçi birisi değil benim gözümde. O günleri yaşamış insanlardan dinledim karne ile şeker bulgur vs.. alıyorlarmış belirli bir kotası varmış ama zengin muhitler istediği kadar alabiliyormuş. Ben herhangi bir partiyi savunmuyorum ama Aslı Nesli Türk olan Tek bir Siyasetçi tanırım oda Prf.Dr.Necbettin ERBAKAN' dır. Diğerlerinin hiçbirinin Kökeni %100 Türk değildir. Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur bunu hiç bir zaman unutmayalım.
Türkün Türkün başka dostu vardır mesala kürtler baya baya dostum oluyor, güzel yazmışsın ancak sondaki kismi yazmasaydin
Ben farklı bişey söylemedim zaten luxep ayrı görmedim.kürtler ayrımımı olur amk ne tuhaf insanlarsınız benim tanıdığım kürt olupta jöh pöh olanlar var pkk lılar yüzünden halk böyle düşünüyor
knk sana küfretmedim onları ayrıştıraanlara dedimBen farklı bişey söylemedim zaten luxep ayrı görmedim.
Mec söyledi birde konuşurken bana karşı küfürlü konuşma dikkat et terbiyeli takıl