Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Ne ise yarıyor knk bu
sizin anlayacağızn dileden anlatayım elimizde bir virüs var trojan rat antivirüslerin algılaması için kodları exe içine yazıyorum algılamıyor sanalda doğru düzgün fud yapan yk bu arada değerimi bilin XDNe işe yarıyor
Ağa herşey iyi hoşta biz nasıl yapıcaz onu öğretseydin bari :dsizin anlayacağızn dileden anlatayım elimizde bir virüs var trojan rat antivirüslerin algılaması için kodları exe içine yazıyorum algılamıyor sanalda doğru düzgün fud yapan yk bu arada değerimi bilin XD
Peki bu amq virusubu telefona atabiliyok musizin anlayacağızn dileden anlatayım elimizde bir virüs var trojan rat antivirüslerin algılaması için kodları exe içine yazıyorum algılamıyor sanalda doğru düzgün fud yapan yk bu arada değerimi bilin XD
apk fud yapmıyorum ama yapan tanıdıklarım var para karşliğı indirimli bi şekilde yaparızPeki bu amq virusubu telefona atabiliyok mu
bilgi paylaşımı yaparım yapmasına hemen fixlenir bu sabit bişy değilAğa herşey iyi hoşta biz nasıl yapıcaz onu öğretseydin bari :d
Windows ekibinin buraa bakıcağını çok fazla sanmıyorum amabilgi paylaşımı yaparım yapmasına hemen fixlenir bu sabit bişy değil
bu sadece win değil win geçmek kolay en baba antivirüsler eset gibi bunları geçmek zor ama benim için kolay xDWindows ekibinin buraa bakıcağını çok fazla sanmıyorum ama
paylaşırsın hadi hadibu sadece win değil win geçmek kolay en baba antivirüsler eset gibi bunları geçmek zor ama benim için kolay xD
üste dedğim gibi paylaşırım biri gider virüstotale sokar exe yi stup patlar anlatabiliyorumuyumpaylaşırsın hadi hadi
oof :Cüste dedğim gibi paylaşırım biri gider virüstotale sokar exe yi stup patlar anlatabiliyorumuyum
nasıl ypacaz yada nerden indircez ben bişi anlamyorum
İLERDE KONU AÇCAM TEK TEK ANLATACAM FORUMU TAKİPTE KALnasıl ypacaz yada nerden indircez ben bişi anlamyorum