Başta bu konuya en çok ben sevindim. Yerinde bir karar oldu.Hayırlı olsun İmt kızları?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Kadınlar milletin efendisidir.. Mustafa Kemal Atatürk
Haklısın sildim o konuyu tamamen zaten senı dıkkate alarakÇok değil bi kaç gün önce or OS pu ismi andıran bi konu açılmıştı staff members i esefle kınamıştım. Yüce önder M. K. Atatürk ün sözü orada neden yoktu be üstad
Aynen knk aynen oda anlıyor sonra seni evire çevire ddosluyor ??Hemen @Lavinia ya fake kız sesi atıyorum ?
imhatimi.org
imhatimi.org
imhatimi.org
imhatimi.org
Düşünceli OwnerDeğerli İmhatimi Üyeleri Kadının olduğu yerde demokrasi,Saygı ve Sevgi olur. İmhatimi toprakları, hack platformu aleminde en çok kadın üye barındıran platformdur. Bu durum biz yöneticileri oldukça mutlu eden bir gelişmedir.
Girls rütbesi hiçbir msj sayısı ve reaction karşılığı olmadan kadın üyelerimize verilme konusunda mutabık kıldık.Üyelerimiz cinsiyetinizi bilmediği için saygı cercevesını aşmaması adına sizler için düşünülen bir adımdır bu.Peki wnasıl alırsınız bu rütbeyi tabıkı kadın olduğunuzu ispat ederek. Güzel yöneticimiz @Lavinia ya Telegram üzerinden ses kaydı atarak onay sürecini başarı ile tamamladığınız takdirde rütbeyi almaya hak kazanırsınız. Tg Adresı : @Lavinia_deil
NOT:Erkek olup karı gibi ortada dolaşan top, nonoş, ibine şekline girmemeniz şiddetle önerilir..
İMHATİMİ YÖNETİM
Bu ses kaydı olayını şimdi sana whatsappte bildirdim bu arada rütbe hayırlı olsun bacılar

Sana şöyle açıklayım durumu. Genel anlamda artık hack sadece zevk için yapılacak bir olaya dönmüş bile. Evet 6-7 yıl öncesinde olay hacktı şimdi değil revo ben neden gelir gelmez deface tim kurdum imt nin olayı buydu. Maalesef işe yaramıyor artık. Sosyal medya hack olayını geçeli yıllar olmuş. Elimizden geleni yapıyoz sende biliyon ama çağa ayak uyduramazsan yok olmaya mahkum olursun.IMT de normalde hacking konularının konuşulması gerekirken, forum neredeyse sohbet forumuna döndü kızlar mı desen erkeklermi desen geneli böyle. Forum amacından çıkıyor, çıktı neredeyse. Girls rütbesi ile birlikte kız üye sayısı çogaldı, hacking alanına ilgi 0 neredeyse chatte dönen konular ruj,oje,eyeliner gibi konular. Amacım baltalamak degil ama ben hiç dogru bulmadım. Tamam chatdeki online sayısı arttı bu forum adına güzel bir durum fakat forumun amacından çıkmasına yol alıyor foruma ilgisi olmayan birine rütbe verirsen o kişiyi foruma baglarsın ama sorsan konu açmasını bile bilmiyordur. Bunu okuyan kızlar lütfen alınmasın maalesef bunlar gerçekler.
Ayrıca bu sonuçlar şöyle bir yola çıkıyor ;
Eğer kızsan herzaman öndesin.