¥
¥en
Sorum Şu Dünyadaki Bütün Para Yok Olsaydı Ne Olurdu ?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Abi iyiki bulmuşlar forumda VIP olmak için para veriyorlar para olmasaydı ne verirlerdi?!?! Bunuda düşün.. lidyalıların aq yinedePara olmasaydı ne olurdu hım çok derın bir soru..lidyalıların aq yınede
Ve Onun Uğruna Olan Savaşlar OlmazdıEğer hayatımızda para diye bir şey olmasaydı, ülkeler arasında ticaret anlaşmaları ve küresel ekonomi var olmayacaktı. Avrupa Birliği gibi kuruluşlar bundan oldukça etkilenirken, ülkeler muhtemelen sınırlarını sıkılaştırırdı ve bu yüzden vatandaşların diğer ülkelere seyahat etmeleri de zorlaşırdı. ve bu sorunlardan sadece bir tanesi
bu olurdu
Aslında Ben Başlığı Babanı Gibim Koymuştum Oyuzden Yazdı Öyle ??bu olurdu
JJAKCMKAKCWKMCKWNVKWKCLWKVLSKCKSKCKSKCKAKVKLSJVKSKCKSKCKbu olurdu
ellerinde takas edecek bir şey olmadığı zamanda davası olmayan başka bir şeyi verioyorlardı herhalde en azından bu devirde ekstra kazanç için... sürdürüyorlarY*rak vardı gidip parayı buldular ne güzel takas devri vardı.insanlar çoğunluk paraya değer verir oldu paran varsa adamsın hesabı yapılıyor daha çok + öndesin işlerin çabuk görülüyor daha çok dostun var vb..Her gün sövüyorum lidyalılara.Parası olmayanları düşünüyorum gerçekten ciddi bir sorun.Ekonomi çökmüş diyorlar işssizlik tavan yapmış fakirlik patlamış halen diyorlar yükselişte bilmem X ülkesi.Gelip sorsan garibana evinde yiyeceği yoktur.istese hükümetler bu sorunlara son verebilir.Ama istemiyorlar neden?
Neymiş efenim bir düzen var sistem kurduk herkesi fakirlikten kurtarırsak herkesin durumu iyi olursa kimsenin bankalara borcu olmazsa kimi yolacağız nasıl hükmederizi düşündüklerinden buna girişmiyorlar.
DSADASDASDSASADADSADSADSDASADSDSADSDADS SPara olmasaydı ne olurdu hım çok derın bir soru..lidyalıların aq yınede
mec abi sana koltuk vereyim siteyi devret nası fikir?paradan önce ne vardıysa o olurdu yani takas.
sana paralıdamar oruspuluğu beleş yapardı

Bence Öpücük Cem Abi Sen Vipleri Öpücük İle Verirmiydinparadan önce ne vardıysa o olurdu yani takas.