Siteyi bana tanıtabilecek var mı,sabahten beri siteyi çözmeye çalışıyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
eğer bunu soruyorsanözetle bilgi paylaşımı yapılan illegal hack forumu

Mesela bookmark ne işe yarıyo açıklamasını yazmamışlar bazı şeylerin bir diğer örneğim ise özel olarak nasıl konuşucaz dm yazıyo birde başka birşey daha vardıArayüz mü zamanla alışırsınız ben bile çoğu şeyin yerini bulamıyorum![]()
Klasik hack forumu 1-2gun takil sistemi anlarsin.Siteyi bana tanıtabilecek var mı,sabahten beri siteyi çözmeye çalışıyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
sitenin Well-known member ı olarak evet çevirisi = Tanınmış üyeSiteyi bana tanıtabilecek var mı,sabahten beri siteyi çözmeye çalışıyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
Aileden ötesiyiz ??Her ne kadar hack tabiri geçsede bilişim,arge,araştırma geliştirme methodlar,test saldırıları ve buna yönelik korunmalar ile ilgili legal bir yönde saf tutmuş forumdur.Aksine gizli kapaklı işler yapıp milleti dolandıran bir toplum degiliz.Böyle kişilere aramızda yeri yoktur zaten.Yine de dikkatli olmak gerekir çünkü.
Hoşgeldiniz.
Sana bisey kalmadı ya tüh ??Forumu, Hakkımızda dan daha iyi tanıttınız ? Helal valla. Hoşgeldin bu arada.