TAG WS GEL GÖRÜRSÜN OZM KİMİNBu arada çektiğin hesap türk hesabı senin değil muhtemelen de seninse bile tr tag çekicek kadar da utanmazsın işte :d
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
TAG WS GEL GÖRÜRSÜN OZM KİMİNBu arada çektiğin hesap türk hesabı senin değil muhtemelen de seninse bile tr tag çekicek kadar da utanmazsın işte :d
olum aptalmısın sen 100k hesapla posta koymaya çalışan sensin gelip burda bana hesapla hava yapıyon diyende sensin amına kodumun aptalı sövdürüceksin şimdi 7 ceddine123K YIM HAWLIYIM FDKGMDFMGFJDKGDFGDFLGKLÖDFGLÇDF
123K UWU TİLLAH FDGLFDÖGLDGÇDFŞGÇDFG MALSIN MKya olum gece gece siktirtme şimdi bana ceddini kaybol şurdan tövbe estağfurullah ya
123K ALLAH DFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGVDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGTg Gruba gel![]()
BakimEkli dosyayı görüntüle 1734[Hidden content]
dAMar abim sosil media espkret ok ?Bu arada çektiğin hesap türk hesabı senin değil muhtemelen de seninse bile tr tag çekicek kadar da utanmazsın işte :d
22k ??dAMar abim sosil media espkret ok ?
Bak kanki
peki ya benim randoma bak deyip aynı randomu atmasın123K ALLAH DFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGVDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFGDFGKÖDFGDÖLGÖDFLGFDLÖGDLÖGFDLGFG
Senin randomunu attimpeki ya benim randoma bak deyip aynı randomu atmasınTrajikomik @Dexrodaw Blood bide tag ws gel demesini hala savunmaz mı iDKWLŞQKLD insan en azından bi 200k falan çekerde öyle dalga geçer tagdada geçemedi hala 125k spamlıyo :d
dAMar abim hekir krdsm sen bilmezsin ok ? ??peki ya benim randoma bak deyip aynı randomu atmasınTrajikomik @Dexrodaw Blood bide tag ws gel demesini hala savunmaz mı iDKWLŞQKLD insan en azından bi 200k falan çekerde öyle dalga geçer tagdada geçemedi hala 125k spamlıyo :d
22k ?dAMar abim hekir krdsm sen bilmezsin ok ? ??
HllEkli dosyayı görüntüle 1734[Hidden content]
owo eywEkli dosyayı görüntüle 1734[Hidden content]
Eline sağlıkEkli dosyayı görüntüle 1734[Hidden content]