Log ile vurmuyoruz be canecookies veya log amk
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Log ile vurmuyoruz be canecookies veya log amk
Üstad affedersiniz ama siz böyle deyince ben yine bişey anlamadım , ne yapıyorsunuz cookie'yi , neyle alıyorsunuz CSRF ile mi , 0day mi buldun da bütün forumları elden geçirmiş @EminSarsilmazcookies veya log amk
Dostum benim her forumun sürümü farklı bul sürümünü araştır sonra gir kendi localine kur o sürümü Scripti yani denemeye basla sonraÜstad affedersiniz ama siz böyle deyince ben yine bişey anlamadım , ne yapıyorsunuz cookie'yi , neyle alıyorsunuz CSRF ile mi , 0day mi buldun da bütün forumları elden geçirmiş @EminSarsilmaz
Üstad site sürümü sana vermiyor ki neyle alıyorsun wappalyzer filan mı yoksa böyle kendin detaylıca elinle araştırıyor musun?Xenforo eski sürüm açıklarına bakıyoruz baktikki açık var yapıştırıyoruz bu kadar basit
Kendim detaylı elim ilen dayıÜstad site sürümü sana vermiyor ki neyle alıyorsun wappalyzer filan mı yoksa böyle kendin detaylıca elinle araştırıyor musun?
Tamamdır üstad , ben o konu üzerinde yoğunlaşayım , sağolasın üstad , iyi akşamlar , bu arada ramazanınız mübarek olsun.Kendim detaylı elim ilen dayı
Eyvallah seninde dostum , ne demekTamamdır üstad , ben o konu üzerinde yoğunlaşayım , sağolasın üstad , iyi akşamlar , bu arada ramazanınız mübarek olsun.
Üstad peki log ile vurmak dediğiniz şey ne ben olayı tam anlamadım da , zahmet olmazsa hocam açıklar mısınız yani log ile vurmaktan kastettiğiniz şey nedir?Log ile vurmuyoruz be cane
Forumun admin bilgileri var elimde giriyon vuruyon buÜstad peki log ile vurmak dediğiniz şey ne ben olayı tam anlamadım da , zahmet olmazsa hocam açıklar mısınız yani log ile vurmaktan kastettiğiniz şey nedir?
Eyvallah reisimmbüyük lige hoş geldiniz beyler tebrik ederim
gerçi girişinizi bir kaç hafta önce yapmıştınız
bravo
Kime göre neye göre reisbunlarda bilmiyor ki
bu arada bu siteyi hacklemek olmamış ! insanlara güzel şeyler aşılayan islamı yayan bir sitenin açığı var ise sahiplerine bildirmeniz daha iyi olurdu , rotayı israil gibi devlet düşmanı oluşumlara yönlendirin bence fikrimce.Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Onuda yaparız dayıcım sadece terör tarzı konular dikkatimi çekti bir TÜRK Düşmanlığı var gibi sezdim bende vurdumcookies veya log diyen olmuşta son derece zeki tekniktir cookies , napılması gerekiyor domain firmasına gidip sahibine mermi atıp kasayı kucaklayıp götürmekmi gerekir hack olması içinbu arada bu siteyi hacklemek olmamış ! insanlara güzel şeyler aşılayan islamı yayan bir sitenin açığı var ise sahiplerine bildirmeniz daha iyi olurdu , rotayı israil gibi devlet düşmanı oluşumlara yönlendirin bence fikrimce.
abican valla forum aşırı yobaz türkiyeyi geliştiren bi forum olsaydı vurmazdık zaten birde kendileride bilmiyor diyen mahlukat mainin ne bilmiyorum fakat log dan vurmadık versiyonunu bulup emine pasladım sonrada exploiti attım eminde exploiti arşa çıkarıp siteye yerleştirdi sonrasında zaten sonuç bucookies veya log diyen olmuşta son derece zeki tekniktir cookies , napılması gerekiyor domain firmasına gidip sahibine mermi atıp kasayı kucaklayıp götürmekmi gerekir hack olması içinbu arada bu siteyi hacklemek olmamış ! insanlara güzel şeyler aşılayan islamı yayan bir sitenin açığı var ise sahiplerine bildirmeniz daha iyi olurdu , rotayı israil gibi devlet düşmanı oluşumlara yönlendirin bence fikrimce.
İsimtescil / Cyber Warrior kokusu geldicookies veya log diyen olmuşta son derece zeki tekniktir cookies , napılması gerekiyor domain firmasına gidip sahibine mermi atıp kasayı kucaklayıp götürmekmi gerekir hack olması içinbu arada bu siteyi hacklemek olmamış ! insanlara güzel şeyler aşılayan islamı yayan bir sitenin açığı var ise sahiplerine bildirmeniz daha iyi olurdu , rotayı israil gibi devlet düşmanı oluşumlara yönlendirin bence fikrimce.
tebrikler bu aradaBu içeriği görmek için giriş yapın.
Eyvallahİsimtescil / Cyber Warrior kokusu gelditebrikler bu arada
EyvallahTebrikler![]()
Bizim her zamanki exp işteabican valla forum aşırı yobaz türkiyeyi geliştiren bi forum olsaydı vurmazdık zaten birde kendileride bilmiyor diyen mahlukat mainin ne bilmiyorum fakat log dan vurmadık versiyonunu bulup emine pasladım sonrada exploiti attım eminde exploiti arşa çıkarıp siteye yerleştirdi sonrasında zaten sonuç bu