Selamün aleyküm reisler, ben Emin Sarsılmaz. Dün bu lamerlarin forumlarına baktım imha timindeki herkes kolpaymis sadece banlamayi biliyorlarmis falan filan kendilerini yüceltiyorlar akıllarıca bende dedimki madem imt ailesi kolpa bakalım ne kadar dayanacaklar, hemen sonrasında burdan banlanan bir veledul zina imha'ya laf etti mevzu orda başladı. Admin zaten dünyadan bir haber sipastik ammina neyse. Yok 2012 de filan kurulmuş anladın mı baya büyükler ( spam hesaplar ile büyütülen lamer forumlarından biri işte )
@LydexCode ile baktık gereken açığı bulduk ve imha timi adına gerekeni yaptık.
Olay:

Burda bilerek çocukla dalga geçiyoruz. ( Exploit DB den exploit bulup oda site vurucakmis
İllegal diyorum inanmiyorsunuz )

Size üzgün bir haberim var hiç birimiz bir s*k bilmiyormuşuz haberiniz olsun yani...

Biz onlara bir şey yapamazmişiz keke onlar sıkıntı abilermis falan filan işte.
Neyse sonrasi belli zaten İmha Timi adına İndex basıldı, RaD0 denen adminin eli ayağı titriyordu büyük ihtimalle obezin ahanda aşağıda da hack kayıtları reisinyolar.
Hack Kayıt:
Açmayın kekem açmayın index yiceksiniz biliyonuz ne boş bos muhabbet yapıyonuz
@LydexCode ile baktık gereken açığı bulduk ve imha timi adına gerekeni yaptık.
Olay:

Burda bilerek çocukla dalga geçiyoruz. ( Exploit DB den exploit bulup oda site vurucakmis

Size üzgün bir haberim var hiç birimiz bir s*k bilmiyormuşuz haberiniz olsun yani...

Biz onlara bir şey yapamazmişiz keke onlar sıkıntı abilermis falan filan işte.
Neyse sonrasi belli zaten İmha Timi adına İndex basıldı, RaD0 denen adminin eli ayağı titriyordu büyük ihtimalle obezin ahanda aşağıda da hack kayıtları reisinyolar.
Hack Kayıt:
Açmayın kekem açmayın index yiceksiniz biliyonuz ne boş bos muhabbet yapıyonuz
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme: