bu scrıpt googel map uzerınden sectınız tum sehırlerı ben 81 ıl yaptım tum ısletmelrın telfon numarlarını bulup data cıkarıyor belkı işinıze yarar dıye paylasmak ıstedım özelikle emlak ve uyuk işletmecılerın telfonlarını buluyor bunla ne yapabılırısnız meslea b yerlere reklam vermek ısteyen emkalcılar vs reklam vermek ısteyen reklamcılara belı bır ucret karslında scrıptı satabılrınısz ve burdan yolunuzu bulabılırısınız ıntrnetınız ne kadar ıyı se o kadar ıyı bulur ve fazla bulur buldu seyler Reklam_Data_Test.csv adyla kaydeder bunu not defterıye actınız zaman telfon numrası ve işletmenın adını sıze soyler bıldınız data ben sımdı ornekolarak az buldum
şu şekılde ufak bı test yaptım suan guncellenme aşamasında ufak tefek hatarı var sızınde bır bakmanız ıstedım suan scrıptı atmıcam daha guncellıyorum sızce bu projem tutarmı?
şu şekılde ufak bı test yaptım suan guncellenme aşamasında ufak tefek hatarı var sızınde bır bakmanız ıstedım suan scrıptı atmıcam daha guncellıyorum sızce bu projem tutarmı?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.