Lhttps://lenta.ru/ GORDUNUZ BH SITEYE DDOS ATMAYA BASLADIM SUAN SITE BENDE ERIŞLMIYOR ANCAK SIZDE ERISLIYORMU VS BAKARMISINJZ DIYE BU KONUYU ACIYORUM HOIC LE ATIYORUM DDOSU
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
ben ulaştım kestin mi atağıLhttps://lenta.ru/ GORDUNUZ BH SITEYE DDOS ATMAYA BASLADIM SUAN SITE BENDE ERIŞLMIYOR ANCAK SIZDE ERISLIYORMU VS BAKARMISINJZ DIYE BU KONUYU ACIYORUM HOIC LE ATIYORUM DDOSU
Şuan devam ediyor reisim galiba benim kendi intrnetim vurud bende şuan erisim yok 3 telfondan denedimben ulaştım kestin mi atağı
ddos değil dos atıyorsun sanırım kardeşim çoklu socks proxyler ile saldırman lazımŞuan devam ediyor reisim galiba benim kendi intrnetim vurud bende şuan erisim yok 3 telfondan denedim
hiç bir şeyimikardeşim işin henüz eğlenceli kısmındasın yerinde olmak için nelerimi vermezdim
moralim bozuktu güldürttün yemin ederimhiç bir şeyimi
neyin var minik papatyam dicem de çok uykum var kanka sonra sorucam sözmoralim bozuktu güldürttün yemin ederim![]()
Neden hevesini kaçırıyorsun ? iki tane rules yazılıp kesilceğini henüz bilmiyor ddos atmayı başardığı için mutlu tiktoğa edit atıp ddos atıyorum hackerim ben diye geçinecekddos değil dos atıyorsun sanırım kardeşim çoklu socks proxyler ile saldırman lazım
ama olsun yine de en keyifli dönemlerindesin
kanka site halen daha aktif.Lhttps://lenta.ru/ GORDUNUZ BH SITEYE DDOS ATMAYA BASLADIM SUAN SITE BENDE ERIŞLMIYOR ANCAK SIZDE ERISLIYORMU VS BAKARMISINJZ DIYE BU KONUYU ACIYORUM HOIC LE ATIYORUM DDOSU
adamı bir de götünden sikseydin o font nekanka site halen daha aktif.
hızlı hızlı yazınca fark edemedimadamı bir de götünden sikseydin o font ne
olmadı reis ayıp ettin şuan :/adamı bir de götünden sikseydin o font ne
hayir aslında yeniyim ddosun böyle atilmadini da öğrenmiş oldum şuan sadece sql acikli siteleri sqlmap le tartıyorum veya ftp shell le index atmaya başladım yavaş yavaş öğreniyorum kusura bakmayin<3Neden hevesini kaçırıyorsun ? iki tane rules yazılıp kesilceğini henüz bilmiyor ddos atmayı başardığı için mutlu tiktoğa edit atıp ddos atıyorum hackerim ben diye geçinecek
Ekli dosyayı görüntüle 9877
bu haber neden açılmadi ki damar ile bqx ddos raconları hey gidi hey
olsun reis eline sağlık yinede başarılarının devamını dilerim!hayir aslında yeniyim ddosun böyle atilmadini da öğrenmiş oldum şuan sadece sql acikli siteleri sqlmap le tartıyorum veya ftp shell le index atmaya başladım yavaş yavaş öğreniyorum kusura bakmayin<3