Revealed content
Basit Düzeyde Program Crack + DB Dump
Telegram kanallarında geziyordum, antipublic checker olarak adlandırılan bir programla karşılaştım. Programın, e-posta adreslerini priv ve pub olarak nasıl kontrol ettiğini hangi API'yı kullandığını merak ettiğim için kaynak kodlarını incelemeye karar verdim.
İlk olarak, Detect It Easy aracıyla .exe analiz ettim.

Analiz sonucunda, programın Python diliyle yazıldığını ve herhangi bir koruma atılmadığını gördüm.
Bu aşamadan sonra, exe dosyasını kaynak koduna dönüştürmemiz gerekiyordu. Bu işlem için pyinstxtractor aracını kullandım. Kaynak kodları elde ettikten sonra yaptığım incelemede, ciddi bir mallıkla karşılaştım
Kodlayan avel içerisinde herkese açık şekilde MongoDB veritabanının bağlantı bilgilerini doğrudan kodun içine gömmüştü. Bu db bilgilerini kullanarak veritabanına eriştiğimde, yaklaşık 3.6 milyon adet priv ve pub olmakla beraber maill
ass bilgilerinin kayıtlı olduğunu gördüm, ardından dumplayıp sizlere sunuyorum. Dinlediğiniz için teşekkürler iyi forumlar dilerim 
MongoDB API

DB

3.6M DB Link
Telegram kanallarında geziyordum, antipublic checker olarak adlandırılan bir programla karşılaştım. Programın, e-posta adreslerini priv ve pub olarak nasıl kontrol ettiğini hangi API'yı kullandığını merak ettiğim için kaynak kodlarını incelemeye karar verdim.
İlk olarak, Detect It Easy aracıyla .exe analiz ettim.

Analiz sonucunda, programın Python diliyle yazıldığını ve herhangi bir koruma atılmadığını gördüm.
Bu aşamadan sonra, exe dosyasını kaynak koduna dönüştürmemiz gerekiyordu. Bu işlem için pyinstxtractor aracını kullandım. Kaynak kodları elde ettikten sonra yaptığım incelemede, ciddi bir mallıkla karşılaştım
Kodlayan avel içerisinde herkese açık şekilde MongoDB veritabanının bağlantı bilgilerini doğrudan kodun içine gömmüştü. Bu db bilgilerini kullanarak veritabanına eriştiğimde, yaklaşık 3.6 milyon adet priv ve pub olmakla beraber maillMongoDB API

DB

3.6M DB Link
Bu içeriği görmek için giriş yapın.