Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi:

o konuları acıp sövmicektiniz napim dilekcemi sonlandırdımlan yeni fark ediyorum gizli eğer ki bir gün, kapıma polis gelir ise ve bana selam hakkınızda suç duyurusu var denilir ise seni imt topraklarinda sikerim
o konuları acıp sövmicektiniz napim dilekcemi sonlandırdım![]()
gizli baglactan once virgul koyani gordum ama nokta koyani ilk defa goruyorum amkilgili cimer şikayetleri. ekran görüntülenmeleri.
Kanıt isterseniz diye.
şikayettin hızlıca gitmesinin sebebi hakaretli yorumlar ve cimer ekranında göze carpan senin anani ifadesinden kaynaklanır.
![]()
ilgili şikayet dosyası.
bu dilekcede dosya sonlandırma ricası.
![]()
iyi niyetim umarım suistimal edilmez. anlayışınız icin teşekkürler. madem konu acıldı mehmet abide arada kaynadı valla ss alırkene iyice mala dönüştü ifadesini kullandıgı icin oda. geri kalan düzenleme ve yardım @Radoxin ile özel görüşme icinde saklıdır.
2fa bile zar zor actım la E devlete girerken klavye mausu kullanamadım ne yazdıgımı bile bilmiyom.gizli baglactan once virgul koyani gordum ama nokta koyani ilk defa goruyorum amk
O degilde allahtan dosya Aimer birimine sevk olmadan bu kriz önlendi. yoksa valla siber suclardan evlere ziyaret bile yapılırdı.lan yeni fark ediyorum gizli eğer ki bir gün, kapıma polis gelir ise ve bana selam hakkınızda suç duyurusu var denilir ise seni imt topraklarinda sikerim
şimdi sen bana diyorsun ki ben istesem seni evinden aldırırım? bunu mu anladım kısacaO degilde allahtan dosya Aimer birime sevk olmadan bu kriz önlendi. yoksa valla siber suclardan evlere ziyaret bile yapılırdı.![]()
yokşimdi sen bana diyorsun ki ben istesem seni evinden aldırırım? bunu mu anladım kısaca
yok yok bence sen direkt öyle dedin
napim başka carem yoktu şikayet etmekle.yok yok bence sen direkt öyle dedin
ben sana böyle mi öğrettim onlar ne yapıyosa sen onlara daha fazlasını yapacaksin küfür mü ettiler sen daha çok edeceksin olmasın bir dahanapim başka carem yoktu şikayet etmekle.
ben bir daha cok zor durum kalmadıkca kimseyi şikayet etmiycem la kalbim fena atıyor zaten.ben sana böyle mi öğrettim onlar ne yapıyosa sen onlara daha fazlasını yapacaksin küfür mü ettiler sen daha çok edeceksin olmasın bir daha