xss to sql gelir mi hocam
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
MUTARRIF MOMENT LAJSHKUDGBASNDJKILUAKSGHJDBNJKASDHASDxss to sql gelir mi hocam
yorumları silebilir miyiz acaba??Savaşmayın sevişin..
akıllı mı sanıyorsun kendiniyorumları silebilir miyiz acaba??
Eline sağlıkBugün istisnasız amazonaws'ı kullanan tüm websitelerinde hepsinde olan bir bug var.
Konfigürasyona vb. ne varsa hepsine dayanan bilgiler burada saklanıyor. Ve bu bilgilere ufak birkaç adımda ulaşabiliyoruz.
Siz boşuna klavye başında sallamayın diye diyorum isteyen açık der isteyen bug der umrumda değil. ancak bug bounty kapsamında bir iş.
Konunun bir kısmını editledim. Yanlış yazdığım yerler vardı. Bazı salak arkadaşlar yeniden saçmalamasın diye buraya yazıyorum.
Resim:
Karsikax Sundu.Ekli dosyayı görüntüle 9536
Valla yetkim yok kankayorumları silebilir miyiz acaba??
Benim var silim miValla yetkim yok kanka
böyle birşey mümkün değilkonuda DNS Information Disclosure yazıyordu özellikle sileceğini bildiğimden sizin ve türevleriniz olan lamerları bildiğimden özellikle oraya rep attım "Bu açık sayesinde yapamayacağımız hiçbir şey yok. PHP'ye, SQL'e, ne varsa hepsine dayanan bilgiler burada saklanıyor. Ve bu bilgilere ufak birkaç adımda ulaşabiliyoruz." demişsin bir daha konu açma sen ya
php.ini ile dns in alakası %000000.00000 .php.ini konfügürasyon dosyasında saklanan şey sunucunun sınırlamalarıdır. öyle sql dir config bilgileri falan içermez
; Define the anonymous ftp password (your email address). PHP's default settingböyle birşey mümkün değilphp.ini ile dns in alakası %000000.00000 .php.ini konfügürasyon dosyasında saklanan şey sunucunun sınırlamalarıdır. öyle sql dir config bilgileri falan içermez
madem çok önemli birşey var o konfigürasyon dosyasının içinde alta yıllardır kullandığım içinde çok değerli sitelerimin barındığı sunucumun .php.ini konfigürasyon dosyasını ekliyorum neler yapabileceğini çok merak ettim
sunucumun upload_max_filesize değerinin 20MB olduğunu öğrendi aman tanrım beni hackleyecek; Define the anonymous ftp password (your email address). PHP's default setting
; for this is empty.
; http://php.net/from
;from="[email protected]"
yoksa splinter john doe mi))
knk o priv method her yerde bulamazsınxss to sql gelir mi hocam

Senin dediğine priv diye demedi kimse zatendostum priv method diyen olmadı. evet abarttım fazlasıyla ama "bu gayet normal birşey" denecek bir dosya da değil. gözlerinizi kanatıyorsa da konuyu silmeye de yetkim yok. bana lamer desenizde bilin ki gerçeği göstereceğim elbet.