Bu içeriği görmek için giriş yapın.
aircrack-ng uyumlu diğer wifi deauth attack uyumlu monitor mode felan demek istediğim hocam bunu nasıl yapabilirizWifi bağdaştırıcısı degil mi o a
Bu konuyu daha önce açmıştın aynısını satın almanın yapmaktan daha basit olduğunu ve satın aldıklarının hepsinin monitor mode içerdiğini ve aircrack uyumlu olduğunu söylemiştik, ekstra bir şey değil düz 100 TL ye alsan wifi card olması yeter hepsinde aircrack lullanabilirsin. Bunun ekstra bir olayı yok. Battal hoca dediğin kişiler bir sik bilmeyen kitleye ürün satmaya çalışan kişilerdir. Kimse kursları alıp gwrçekten başarılı olmuyor, siber güvenlikte para yok her şey otomatikleşti bu yüzden de bilmwyen kitleye ürün, kurs satıyorlar bilmem anlatabildim miaircrack-ng uyumlu diğer wifi deauth attack uyumlu monitor mode felan demek istediğim hocam bunu nasıl yapabiliriz
hocam selamlar benim asıl amacım farklılık tek bunu yapmıycam zaten aklımda esp nin çeşitli şeylerini kullanıp bi takım güzel şeyler yapmak varHa etrafa bilgili gözükücem bunu 0dan yapıcağım lehim mehim uğraşırım ekstra masrafa girerim diyorsan arduinio ile esp32 programlamaya bakabilirsin
tam olarak anlamadım ama esp alıp tekrar tekrar programlayabilirsinhocam selamlar benim asıl amacım farklılık tek bunu yapmıycam zaten aklımda esp nin çeşitli şeylerini kullanıp bi takım güzel şeyler yapmak var
bende o duruma yandım zaten 1300 tl olurmu bi ürün bende bunu 200 e maal etsem misal 600 700 e piyasaya sunarım
tam olarak şöyle anlatayım tiktok ta bazı videolar ilgimi çekti ekranlı bi esp sistemi yapmış sinyal kesici deauth attack yapabilen bi esp bu tarz şeyleri ben neden yapamayım dedim araştırmak istiyorumtam olarak anlamadım ama esp alıp tekrar tekrar programlayabilirsin
evlat asla tiktokdan özenip uygulamalı birşey denemeye kalkma.tam olarak şöyle anlatayım tiktok ta bazı videolar ilgimi çekti ekranlı bi esp sistemi yapmış sinyal kesici deauth attack yapabilen bi esp bu tarz şeyleri ben neden yapamayım dedim araştırmak istiyorum
zaten yapmaya hevesim vardı fikir akımı oldu benim için bişeylere çabalamak lazım başarılı olmak içinevlat asla tiktokdan özenip uygulamalı birşey denemeye kalkma.
sea merhabalar sizler ile nerden iletişime geçebilirim hocam bu konuyu birebir konuşmak için bunu harbiden yapmak istiyorum hem gelecek nesilede bi ucundan bi yeşil ışık yakmış olurumEğer ilgini çekerse MAC logger RSSI tracker SSID discoverer konularınıda inceleyebilirsin. Proje yapmayı kafaya koyduysan makale tarzı burada yayınlarsan sevinirim bizde yeşillenmiş oluruz
adaptörü bütce kadar alırsa bence sorun olmaz yapmak icin epey ugraşmak lazım ama laptoplarda bildigim kadarıyla adaptöre ihtiyac duyulmuyor. diğe biliyorum. udemy deki siber güvenlik kursları belli bir seviyeye kadar getirir hocam linux ögrenme sql ögrenme web site hack girişimleri vb. linux da hack girişimleri yoksa bence oldugu gibi takılsın hack vs varsa itopya yada güvenli yerlerden bütce kadar alabilir hem zahmetsiz hem az ugraştırıcı.Bu konuyu daha önce açmıştın aynısını satın almanın yapmaktan daha basit olduğunu ve satın aldıklarının hepsinin monitor mode içerdiğini ve aircrack uyumlu olduğunu söylemiştik, ekstra bir şey değil düz 100 TL ye alsan wifi card olması yeter hepsinde aircrack lullanabilirsin. Bunun ekstra bir olayı yok. Battal hoca dediğin kişiler bir sik bilmeyen kitleye ürün satmaya çalışan kişilerdir. Kimse kursları alıp gwrçekten başarılı olmuyor, siber güvenlikte para yok her şey otomatikleşti bu yüzden de bilmwyen kitleye ürün, kurs satıyorlar bilmem anlatabildim mi
Bu işlerden elimi çekeli uzun süre oldu sana yardımım dokunur mu emin değilim ama istersen özelden iletişime geçebilirsin. Bu konularda akademik yabancı makalelere bakarsan işin oldukça kolaylaşır.sea merhabalar sizler ile nerden iletişime geçebilirim hocam bu konuyu birebir konuşmak için bunu harbiden yapmak istiyorum hem gelecek nesilede bi ucundan bi yeşil ışık yakmış olurum
siz bana yazın hocam dm iniz kapalıBu işlerden elimi çekeli uzun süre oldu sana yardımım dokunur mu emin değilim ama istersen özelden iletişime geçebilirsin. Bu konularda akademik yabancı makalelere bakarsan işin oldukça kolaylaşır.