her bir muhabbetimde bazen konu buraya geliyor ve her seferinde herkesle uzun uzun bu konuyu konuşmak yerine "ağlama duvarı"nda içimi dökmeye karar verdim @The - FaysaL cok tribe sokuyor z kuşağına bulunduğu atıflardan dolayı bende içimi dökmek istiyorum
öncelikle etimle kemiğimle bu kuşaktan nefret ediyorum bilgi ve teknoloji çağında doğup 0 verimli olmayı nasıl başarıyorsunuz amk?
trend ve popülerlik peşinde koşup tiktoku hayat merkezi yapmış durumdalar aşırı tiksinç. ben z kuşağı hakkında tamı tamına yorum yapmak yerine işin "sanal" yani ucu bize değen noktalara değinmek istiyorum.
öncelikle bende z kuşağındanım ve forumun çoğu yöneticisi de öyle çokça da başarılı z kuşağı üye mevcut fakat öyle nadir durumda ki düzgün ve başarılı çıkma olasılığı. yaptığımız bütün sektörler ayaklar altına alındı dün top peşinde koşturan çocuk şimdi illegale koşuyor kart vuracağım edeceğim ayağı. e bunları sağa sola anlatıyor herkes de basite indirgiyor işleri. bunun gibi sadece kart değil onlarca iş ve sektör piç edilmiş durumda üstüne üstlük bizim kullandığımız bundan gelir elde ettiğimiz şeyleri mahvediyorlar. bunun yanı sıra discord ve telegram grupları çokça discord'ta takılmış biri değilim neden bilmiyorum bi oyuna sesle girelim diye hesap açmışlığım var bir de denemek için sunucu kurmuştum sarmadı çekmiyor beni discord olaylarından herkes haberdardır çoğu kişinin çevresi de o piçler yüzünden muzdariptir discord zaten belli ben telegram'ı anlatayım. aptal aptal kanallar kurulmuş yok x ülkesi yok y ülkesi adına kanallar açıp yok dini yok milli yok kedi kesme yok bebek doğrama yok kazığa oturma yok işid yok kartel yok cellat 36 yok ace veen saçma sapan şeylerle nefret primi yapmayı vasıf edinmiş oorrrospu cocukları dolu bunların aralarında da pub logla bir yerlere girip hava atanıdır pub ccler ile bershka geçenidir yok kimlik bilgileri ile tehdit edenidir böyle sikim sonik aptal bir mecra ve nesil türemiş durumda ve şuan bu 2025 yılında böyleyse gelecek 5 yıl içinde ne olur? php'nin kullanılması azalmış durumda herkes nodejs'e vs geçmiş bunların açıklarının bulunacağına hiç inanmıyorum türkiyede hacking mirası çok az kişinin elinde kalacak ve onlar da tükenecek gibi geliyor hiç bu lavuklardan adam çıkacak da araştıracak da öğrenecek de gerçek hack neymiş vs yapacak da inanmıyorum.
cezalar caydırıcı değil. real hayatımda benim de pek arkadaşım yok olanlar da aşırı sağlam dostum kardeşim abim dediğim kişiler var ama sanal arkadaşlarımı reallerden daha çok seviyorum bu lavukların durumu bu değil ama arkadaş ortamında orda burda sağda solda eziklen siklenme gel sanalda insanları korkut allahı kesil bunu misyon edin ee sonununuz nereye amk? bu nesilin alayı kötü demiyorum kurunun yanında yaş da yanar fakat bu nesilden çıkan düzgün insanlar ne nesli kurtarır ne başkasını bu nesil dünya için bir kara lekedir yaşanan önce savaşlar, çileler ve zorluklardan sonra bunların bu dünyada böyle barınmasını yediremiyorum.
üstüne üstlük bunlarla iletişim de kurulmuyor çünkü ne motor gelişimleri var ne de anlayacak beyinleri anasını siktigim sana 2+2=4 diyorum ya en cok sen biliyon :dd hee falan küfürler alacaksın çivili sopayı amk neresine gelirse gelsin böyle sağından solundan kan gölü olsun her yer anonimliğin verdiği göt ile sanalda barınıyorlar cezalar caydırıcı değil devlet bi sikim yapmıyor tabii böyle olur.
özetle; z kuşağının büyük çoğunluğu vasıfsız, arsız, hasiyetsiz, aptal insanlardan ibaret kendini bu sikik jenerasyondan çıkarıp düzgün işler yapmış veya yapacak kişileri kutluyorum
Bu içeriği görmek için giriş yapın.