Bu yeni serimizde github.com üzeride yer alan tooları kullanımı ve kurulumlarını anlatacagım. Seri halinde olacaktır.
ilk tool SMS'boomber
ilk tool SMS'boomber
Github sayfasında yer code sayfasına gidin üyeliginiz yoksa oluşturun.
linux komutları devreye girmektedir.
komutları bilmiyorsanız ögrenmeniz gerekmektedir.
Masaüstümü belirtim.
github'dan aldıgım linkimi ''git clone'' indirme komutunu kullanarak program dosyasını linux sürümüne indirdim.
komut ile birlikte güncel github'dan alınan dosyamız kuruldu.
indirme işlemi bitti gerekli dosyalar masaüstünde yer aldı
terminal kısmında ls komunutu kullandım masaüstündeki dosyalarımı terminalde görüntüledim.
Cd smsboomber komutuyla indirilen dosyanın icini actım ''ls'' Komutuyla dosya kaynaklarını görüntüledim.
ls komutunu kullandım.
github toolu python dilinde kodlanmış Oldugunu anladım.
''Chmod +x send-1sms.py'' dedim gerekli dosyaya yetki verdim
yetki verdikden sonra dosyanın rengi mavi'den yeşile döndü. artık her şey hazır
enter tuşuna bastım tool kullanıma hazır oldugu anlaşıldı.
enter tuşuna bastım.
2 farklı şekilde de bu tool'u linux'um da calıştırmayı başardım telefon numaranızı girdiginiz takdirde karşı tarafa sms saldırıları başlayacak siz tool'u kapattıncaya kadar saldırı devam edecek başka kişilere yapmamanız tavsiye edilir artık kimsenin kimseye tahamülü olmadıgından başınıza bela alabilirsiniz.
linux komutları devreye girmektedir.
komutları bilmiyorsanız ögrenmeniz gerekmektedir.
Masaüstümü belirtim.
github'dan aldıgım linkimi ''git clone'' indirme komutunu kullanarak program dosyasını linux sürümüne indirdim.
komut ile birlikte güncel github'dan alınan dosyamız kuruldu.
indirme işlemi bitti gerekli dosyalar masaüstünde yer aldı
terminal kısmında ls komunutu kullandım masaüstündeki dosyalarımı terminalde görüntüledim.
Cd smsboomber komutuyla indirilen dosyanın icini actım ''ls'' Komutuyla dosya kaynaklarını görüntüledim.
ls komutunu kullandım.
github toolu python dilinde kodlanmış Oldugunu anladım.
''Chmod +x send-1sms.py'' dedim gerekli dosyaya yetki verdim
yetki verdikden sonra dosyanın rengi mavi'den yeşile döndü. artık her şey hazır
enter tuşuna bastım tool kullanıma hazır oldugu anlaşıldı.
enter tuşuna bastım.
2 farklı şekilde de bu tool'u linux'um da calıştırmayı başardım telefon numaranızı girdiginiz takdirde karşı tarafa sms saldırıları başlayacak siz tool'u kapattıncaya kadar saldırı devam edecek başka kişilere yapmamanız tavsiye edilir artık kimsenin kimseye tahamülü olmadıgından başınıza bela alabilirsiniz.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.