Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Anlamı beyin bizi ve yaşamı ifade ediyor kollar ise kaderi kader benliğimizi bozuyor değiştiriyor küçükken dünyayı değiştirmek isterdik ama kaderin elleri değdi bizeAklımda şöyle bir dövme fikri var bionluktan 100 TL'ye yaptırdım nasıl dövme sizce açıkça bok gibi de olmuş diyebilirsiniz fikirleriniz ne Ekli dosyayı görüntüle 8713
Eyw tavsiyelerin için 100 TL lik çizim çok birşey beklememek lazım daha iyi fiyata ciczdirilebilir tekrardan da dövme nasıl gözüküyor ya da fikir nasılKollar beyinle biraz kopuk duruyor ve goruntüyü daha bütünlestirici hale getirecek gecisler yok ayrica cizgiler ve golgelendirmeler daha detaylı olabilirki dovme daha derin ve gercekci gorunsun
Kol kısmını düşünüyorum genel dövme yeri daha önce hiç yaptırmadım aslında omuza da güzel gider veya göğüsenerene yaptırcan bunu
Hoş değil dimi yoksa kola güzel olmaz mıbunu koluna yaptırma bence
kolda güzel durmazHoş değil dimi yoksa kola güzel olmaz mı
Bunu göğüse yaptırsam hem çok önemli olmaz dövme güzel mi senceKol kısmına ince dövmeler hoş durabilir ilerleyen zamanlarda birde sildirmesi var büyük dövmelerin.
Bana göre güzel de tabiBunu göğüse yaptırsam hem çok önemli olmaz dövme güzel mi sence
Gotunenerene yaptırcan bunu
ace veen yazdırAklımda şöyle bir dövme fikri var bionluktan 100 TL'ye yaptırdım nasıl dövme sizce açıkça bok gibi de olmuş diyebilirsiniz fikirleriniz ne Ekli dosyayı görüntüle 8713
benim arkadaş ta onu yapıcak lailerde pişman olabilirsin, benim aklımda medusa dövmesi yaptırmak var
Sikime yazsam olur muace veen yazdır
senin o sikini koparırımSikime yazsam olur mu
Tamam abisenin o sikini koparırım