Bu içeriği görmek için giriş yapın.
güzel mi değil mi bilmiyom ki ben lgsye girdim amunuyümİki yılda sıfırdan sıralama çalışmak isteyenlere umut olur belkiEkli dosyayı görüntüle 8494
Matta 31 çekmişim kanka oradan anlarsın 31 işte kankagüzel mi değil mi bilmiyom ki ben lgsye girdim amunuyüm
Muhtemelen tıp Çanakkale veya mersinEllerine sağlık dostum, hangi bölümü seçmek istiyorsun? ve hangi üniverste var aklında?
Kız arkadaşımda tıp kazandı, Çanakkaleyi tercih ediyor. nedir bu çanakkale sevdanız?Muhtemelen tıp Çanakkale veya mersin
Kocaelide Sağlığa ciddi anlamda önem veriliyor. açılışı yeni yapılan bir çok hastanaleri mevcut. bununla beraber tıp alanında uzman bir okul olan Kocaeli Üniversitesine sahip. Yanlış hatırlamıyorsam 13k sıralama istiyordu.Önerisi olan şehir tavsiye edebilir
Eyw araştıramKocaelide Sağlığa ciddi anlamda önem veriliyor. açılışı yeni yapılan bir çok hastanaleri mevcut. bununla beraber tıp alanında uzman bir okul olan Kocaeli Üniversitesine sahip. Yanlış hatırlamıyorsam 13k sıralama istiyordu.
Güzel şehir babaKız arkadaşımda tıp kazandı, Çanakkaleyi tercih ediyor. nedir bu çanakkale sevdanız?![]()