sanane yarramLa amkoyim yok desene bayramdan sonra konuşalım ne demek çocuk adam akıllı konu açmış ya yok de kral bayramdan sonra görüşelim ne
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
sanane yarramLa amkoyim yok desene bayramdan sonra konuşalım ne demek çocuk adam akıllı konu açmış ya yok de kral bayramdan sonra görüşelim ne
Boşuna çırpınma ne yaparsan yap birşey çıkmaz.Merhabalar,
Sadece mectruy'un bildiği üzere uzun süredir forumu gözlemliyordum ve bulduğum bulguları ona iletiyordum. Ancak bu gizli süreç artık canımı sıktı ve gece 3'te mec abinin kapısına gittim dedim abi ya beni ekibe al ya da al bu silahi vur beni dedim. O da sağolsın kırmadı beni, şuan hastaneden yazıyorum(!)
Forum yönetim ekibine katılmak istiyorum, en önemli vasıflarım:
1- Eski jenerasyondanım, bu hacking forum kültürlerine aşinayım. (Önceki IMT ekibinde(2019-2018 mi o ara kapanan imt) de vardım gerekirse oradaki nickimi belirtebilirim)
2- Hack bilirim. (Az çok bir şeyler bilirim)
3- Konu açarım. (Genellik appsec olsa da çok niş alanlara da inmeyi planlıyorum)
4- Raporlarla ilgilenebilirim, oldukça müsaitim ve adaletliyimdir.
5- Forum için beleşe xenforo addon kodlayabilirim. Zamanında basit düzeyde addon kodlamayı öğrenmiştim. (Mec abi bunu beğendi beleş addon abi beleş developer yok daha neler değil mi?)
Teşekkür ederim.
İyi Çalışmalar
AsiL_RuH
Cümlemin gerisini dış mihraklar sansürlemişBoşuna çırpınma ne yaparsan yap birşey çıkmaz.
Benim bu dükkana dark bakıyor burda müdür o , şuanda buranın yönetim yapısı tam olarak bende bilmiyorum kendisine danış bak
Sevgili arkadaşım dükkan seninBenim bu dükkana dark bakıyor burda müdür o , şuanda buranın yönetim yapısı tam olarak bende bilmiyorum kendisine danış bakalım

bi erkekle kızın arasında mi geçen abi?@SpyDark sana eksisi olmayacaktır emin ol, trondan sonra bi homoseksüel admin içini rahatlatir senin, parayi sever senin gibi ortak yönünüzde var![]()
bi erkekle kizin arasina kim giriyor kardesim mübarek günde yapmayin baribi erkekle kızın arasında mi geçen abi?
parayı seviyorsa demek para kazandırır daha detaylı düşüneceğim@SpyDark sana eksisi olmayacaktır emin ol, trondan sonra bi homoseksüel admin içini rahatlatir senin, parayi sever senin gibi ortak yönünüzde var![]()

kararını vermişsin işte, uygula reis uygullaaaaaa kendi forum adminin bile ref adama sağlam çar pişman ettirmezparayı seviyorsa demek para kazandırır daha detaylı düşüneceğim![]()
@SpyDark abi adamın eksisi olmaz emek verir her türlü işi yapar emin ol yazılandaki gibi icraatleri var kanıtlıMerhabalar,
Sadece mectruy'un bildiği üzere uzun süredir forumu gözlemliyordum ve bulduğum bulguları ona iletiyordum. Ancak bu gizli süreç artık canımı sıktı ve gece 3'te mec abinin kapısına gittim dedim abi ya beni ekibe al ya da al bu silahi vur beni dedim. O da sağolsın kırmadı beni, şuan hastaneden yazıyorum(!)
Forum yönetim ekibine katılmak istiyorum, en önemli vasıflarım:
1- Eski jenerasyondanım, bu hacking forum kültürlerine aşinayım. (Önceki IMT ekibinde(2019-2018 mi o ara kapanan imt) de vardım gerekirse oradaki nickimi belirtebilirim)
2- Hack bilirim. (Az çok bir şeyler bilirim)
3- Konu açarım. (Genellik appsec olsa da çok niş alanlara da inmeyi planlıyorum)
4- Raporlarla ilgilenebilirim, oldukça müsaitim ve adaletliyimdir.
5- Forum için beleşe xenforo addon kodlayabilirim. Zamanında basit düzeyde addon kodlamayı öğrenmiştim. (Mec abi bunu beğendi beleş addon abi beleş developer yok daha neler değil mi?)
Teşekkür ederim.
İyi Çalışmalar
AsiL_RuH
Sana bir cümle kurmuştum hatırlıyor musun bilmem, o cümlemi gerçekleştirmek zorunda bırakacaksın beni. İnsanları lekelemeyi, geçmişiyle açmayı bırak. Kaç tane saçma sapan adamla yüz göz oluyorsun, bu adama gelince laf sallıyorsun, karşında sustuğu için oda. Çok konuşma slowy, karar dark'ınsa iki dakikaya bir laf sallamayı bırak
Gerçekleştir etinden korkanın kemiğini sikeyim Skullz.Sana bir cümle kurmuştum hatırlıyor musun bilmem, o cümlemi gerçekleştirmek zorunda bırakacaksın beni. İnsanları lekelemeyi, geçmişiyle açmayı bırak. Kaç tane saçma sapan adamla yüz göz oluyorsun, bu adama gelince laf sallıyorsun, karşında sustuğu için oda. Çok konuşma slowy, karar dark'ınsa iki dakikaya bir laf sallamayı bırak
İki tarafta dostumdu, bu lafından sonra hangi tarafın dost hangi tarafın düşman olduğunu gördüm. Azıcık insan olsaydın, suçladığın adamdan bin kat beter şeyleri hayal dünyasında barındıran birisi olarak şu kadar suçlamazdın kimseyi fakat sorun yok, görelim.Gerçekleştir etinden korkanın kemiğini sikeyim Skullz.
Saygılar hocam, sondaki muz kime girsinbirbirinizi üzmeyin ve dalaşmayin gereksiz polemiklere girmeyin konu altında konu dişi munakaşa yapmayin karar benım düşünüp taşınıp kararı veririm![]()
BanaSaygılar hocam, sondaki muz kime girsin