bence de yapma yersin yoyoyu kafana rgposkşflöyok ya lady'im ben yapar mıyım (kara kediden kesit)
sadece şaka yaptım![]()
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
bence de yapma yersin yoyoyu kafana rgposkşflöyok ya lady'im ben yapar mıyım (kara kediden kesit)
sadece şaka yaptım![]()
abiye bak elinde olsa bi kaşık suda boğcak gropkşlöbu arada @Mectruy abi senin yaşın çok, bu yüzden abimizsin![]()
bunları bizden başka anlayan olacakmı hiçbence de yapma yersin yoyoyu kafana rgposkşflö
mec abim mi, o yapmaz öyle şeyabiye bak elinde olsa bi kaşık suda boğcak gropkşlö

inş çıkar rspokfşlbbunları bizden başka anlayan olacakmı hiç![]()
bilemiyom dün yapar gibiydicine:mec abim mi, o yapmaz öyle şey![]()
çıkmasın ya, tadı kalmaz ki öyle olursainş çıkar rspokfşlb
ben konu açıcaktım 100 konudan 1-ni açtım @Tr0n bana söz verdi hem legend alıcam hem 2 verify badge kapıcambilemiyom dün yapar gibiydicine:
o da doğruçıkmasın ya, tadı kalmaz ki öyle olursa![]()
iyi bari kaldı 99 erpgkfben konu açıcaktım 100 konudan 1-ni açtım @Tr0n bana söz verdi hem legend alıcam hem 2 verify badge kapıcam![]()
yaparsa hemen logout at 1 saat sonra dön, yada offline gözüküyorsun zaten birşey yazma yeterbilemiyom dün yapar gibiydicine:
yok ya cidden boğmaz heralde o kadar da cani değildir peqfkadvyaparsa hemen logout at 1 saat sonra dön, yada gözüküyorsun zaten birşey yazma yeter![]()
hakkaten neden atışıyorsunuz abi kardeş aranıza girmek istemiyorum ama çok atışıyorsunuzyok ya cidden boğmaz heralde o kadar da cani değildir peqfkadv
abi 2v1 oluyor öyleiftiranın bukadarı da olmaz ! siz resmen zındıksınız Lady işin içindeyse zaten şaşırmadımLady ile Mga elime geçerseniz uygulayacağım tarife altta
![]()

Anlaşma şeklimiz bu la skfmsldmls normal kardeş anlaşmalatı da böyle değil mi iki tarafta gıcık nalet illallah ettiren wkfnskdmhakkaten neden atışıyorsunuz abi kardeş aranıza girmek istemiyorum ama çok atışıyorsunuz
seni dizilerdeki gibi 3 saat bakışmalı fragmanlarla kurtarmaya çalışan biri çıkar heralde![]()
yok sizinki çok üst level ilk kez mec abiyi agresif gördüm, ikimizi de dövücek ama bir olursak yenerizAnlaşma şeklimiz bu la skfmsldmls normal kardeş anlaşmalatı da böyle değil mi iki tarafta gıcık nalet illallah ettiren wkfnskdm
yok yok başkalarıyla muhbbetini görsen bu nur nimet valla pwrhkfbw ama olası bi kemerde birlik olabiliriz dayak yemeden kurtuluruz pgroksyok sizinki çok üst level ilk kez mec abiyi agresif gördüm, ikimizi de dövücek ama bir olursak yeneriz(tüm spy imt yönetimini getirebilir bilgimize
)

sen nediyonla değişikZorba olamsz..hadise sikisiyor diye desifre edej ifsalayan baris reus onuda ifsalar.![]()
@Mectruy abi hain planlar yapıyoruz kaçmak için sen de mi plan yapıyorsun dövmek içinyok yok başkalarıyla muhbbetini görsen bu nur nimet valla pwrhkfbw ama olası bi kemerde birlik olabiliriz dayak yemeden kurtuluruz pgroks