Sen bunları yapıp para bulamadıysan bu saatten sonra bulamazsın amkGirdik be çiçeğim Drop ship cashout her şey yaparız C* varsa değerlendiririz.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Sen bunları yapıp para bulamadıysan bu saatten sonra bulamazsın amkGirdik be çiçeğim Drop ship cashout her şey yaparız C* varsa değerlendiririz.
Seninle iletisim icerisinde olalim kocyigit. Ben eski cok eski cyberwarrior timcilerdenim..rahat ol.Hayatın gördüklerimden kalbim kaskatı artık herşey yaparım hiç sıkıntı yok gözümü kapata kapata bile olsa sıkarım.. yıllardır Underground gizlendim kaydolduğum sitenin patlaması ile bizde patladık.
Sen cevap vermedin daha PMSeninle iletisim icerisinde olalim kocyigit. Ben eski cok eski cyberwarrior timcilerdenim..rahat ol.
Zaten herkes yapamadığı için bi başarı deniliyor,Herkesin yapamadığını yapıyorsun. Dünyada yaşamak için çalışmalısın,Çalışmak için yaşamak için değil herneyse.kolay para yoktur böyle birşey yok para insanların yapabileceği herşeyi satın alan bir karşılıktır yani para kolay kazanılırsa paranın bir değeri olmazdı kolay para yoktur milyarda bir ihtimal piyango vurur o başka hesap ama %99 öyle birşey olmayacsk ve ve %1 alınması imkansız bir risk kolay para kazanmayacaksınız hiç kimse kazanmadıysa elon musk fabrikada yatıyorsa jeff bezos 2 yıl sürekli zarar ettiyse bunlar ödenen bedellerdir yeteneğinizi enerjinizi bilginizi paraya çevirmeye ticari zeka denir 3 aldım 5e sattımdan değil gerçekten ticari zeka paranızın en az yarısıyla rahat bir şekilde yaşamanız lazım yani önce çok kazandıran bir yerde çalışmanız lazım yada birden fazla gelir kayanağınızın olması lazım dah sonra gelen parayı yatırmla katlıyabilirsiniz en bilindik pasif yatırımlardan ev almak mesela yada yeni açalıcak çok tutacğaını düşündüğünüz bir işletmede olabilir her ne olursa olsun para miktarına göre zorlaşan bir sistematizasyon içindedir çoğo kişi 1 lira kazamıştır ama daha az kişi 1 milyar lira kazanmıştır