Anonymous OS Kullandım Ve Bana İşletim Sistemi Yapma Fikri Ordan Geldi Debianı Konfügre Edecektim Kali Linux Veya Parrot OS Gibi Ve İşe Koyulmuştum Ve c++ Bilmenin Avantıjını Burda His Etmiştim AnonOS için konuşacak olursak güncelliğini yitirmiş kullanılmaz bir işletim sistemi zaten daha öncede belirttğim gibi bir işletim sistemi içindeki toollar için kullanılmaz ama bu işletim sistemi zamanında tool kıtlığı vardı tam çıkış tarihini hatırlamıyorum ama kali linuxun ilk döenmlerinde çıkmıştı diye hatırlıyorum en azından benim ozamn haberim olmuştu sene 13 tü ozamanlar pek hatırlamıyroum ama az çok aklımda yani aslında haber bile olmuştu ordan görmüştüm bende virtual boxa kurmak istedim fakat 32 bit işlemcim olduğu için kurmamıştım bende 300gb hardiskte 50 gb yer ayırıp kurmuştum ve pişman olmuştum çünkü işime yaramayacaktı hali hazırda debian kullanıyordum zaten oyüzden sildim daha güncelliğini yitirmemişken kullanması gereksiz olan bir işletimini şuan kullanmak zaman kaybından başka hiçbir halt olmak ama merak ediyorsan isoyu wm yada vb gibi sanllaştırma yazılımda çalıştırıp bakabilirsn