GreenHack adına yapıyorum konuşmayı ve tüm HACK camiasına
Arkadaşlar turkz kurucusu ile konuştum bugün dostça
Sonra tasarım istedim tasarımcı ile admlik verdim gece 2 oldu bana İndex bastılar
Şu duruma bak admin olduğu yerde İndex basıp icraat diye yayınladılar shshshhshsn
Buna icraat denilmez çakalık denir...
Benimde açıklamalarım var tabi İndex yedik
Greenhack adına yapıyorum
DUYURU
Sevgili HACK camiasına yakışmaz hamle olduğunu soylemek isterim Türk sitesi olmasına rağmen Bizi uyarmadan İndex atmaları Ve İndex smm yolu ile atmaları
Adama güveniyoruz Bize tasarımcı bul diyoruz Adamda İndex basıyor O kadar para verdim Gene parada değiliz Emek olur insanda Gelip lop diye index atılmaz Haklısınız tamam ne diyim İndex atmakta sizi haklı yapmaz. Buradan türk hacker camiasına şunu demek İstiyorum biz burda İndex yemeyi hak etmedik. Ve greenhack camiası olarak kınıyoruz Başka diyecek sözüm yok. Buda anlaştığımız tasarımcının kanıtı Smm ile İndex yedik arkadaşlar.
Kanıt:
Arkadaşlar turkz kurucusu ile konuştum bugün dostça
Sonra tasarım istedim tasarımcı ile admlik verdim gece 2 oldu bana İndex bastılar
Şu duruma bak admin olduğu yerde İndex basıp icraat diye yayınladılar shshshhshsn
Buna icraat denilmez çakalık denir...
Benimde açıklamalarım var tabi İndex yedik
Greenhack adına yapıyorum
DUYURU
Sevgili HACK camiasına yakışmaz hamle olduğunu soylemek isterim Türk sitesi olmasına rağmen Bizi uyarmadan İndex atmaları Ve İndex smm yolu ile atmaları
Kanıt:
Bu içeriği görmek için giriş yapın.