??
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
??
Baya İyi Düşünmüşsun ??Arkadaşlar aranızda lamer olanlar var ilk öncelikle onlara herşeyi açıklayacağım SkullZ bizim için sadece bir tesstti ayakcimizdi tamı tamına 4 saat boyunca panel için yalvarttik bunuçünkü reklama ihtiyacımiz vardı paneli aldıktan sonra İndex atabileceğini biliyorduk çünkü bilgisi olmayan insan sadece yetki alıp İndex atar başka türlü İndex atamaz açık bulup İndex atamaz sosyal mühendislik ile yalvarıp panel alıp index atmaya çalışır ? tamam herşey güzel sevinsin o panelden atılan indexi de kaldırabilirdim ? bizim amacımız tamamen skulza reklam yaptırmak ti ve reklamımız da oldu şimdi cyberhackerz.org sitesine bakarsınız eğer kendimize attığımız indexi de görebilirsiniz para verseydik bu kadar konuşulmazdik
Herkese teşekkürlerimi sunar skulza ait bir kesit bırakıp kayboluyorum. İyi forumlar
Burda Ayakci Skullz Oluyo Anlattığına Göre ???Arkadaşlar aranızda lamer olanlar var ilk öncelikle onlara herşeyi açıklayacağım SkullZ bizim için sadece bir tesstti ayakcimizdi tamı tamına 4 saat boyunca panel için yalvarttik bunuçünkü reklama ihtiyacımiz vardı paneli aldıktan sonra İndex atabileceğini biliyorduk çünkü bilgisi olmayan insan sadece yetki alıp İndex atar başka türlü İndex atamaz açık bulup İndex atamaz sosyal mühendislik ile yalvarıp panel alıp index atmaya çalışır ? tamam herşey güzel sevinsin o panelden atılan indexi de kaldırabilirdim ? bizim amacımız tamamen skulza reklam yaptırmak ti ve reklamımız da oldu şimdi cyberhackerz.org sitesine bakarsınız eğer kendimize attığımız indexi de görebilirsiniz para verseydik bu kadar konuşulmazdik
Herkese teşekkürlerimi sunar skulza ait bir kesit bırakıp kayboluyorum. İyi forumlar
Eline sağlık dayııı
Xenforo da açık olmaz zaten kardeşim adam ne açığı arasınArkadaşlar aranızda lamer olanlar var ilk öncelikle onlara herşeyi açıklayacağım SkullZ bizim için sadece bir tesstti ayakcimizdi tamı tamına 4 saat boyunca panel için yalvarttik bunuçünkü reklama ihtiyacımiz vardı paneli aldıktan sonra İndex atabileceğini biliyorduk çünkü bilgisi olmayan insan sadece yetki alıp İndex atar başka türlü İndex atamaz açık bulup İndex atamaz sosyal mühendislik ile yalvarıp panel alıp index atmaya çalışır ? tamam herşey güzel sevinsin o panelden atılan indexi de kaldırabilirdim ? bizim amacımız tamamen skulza reklam yaptırmak ti ve reklamımız da oldu şimdi cyberhackerz.org sitesine bakarsınız eğer kendimize attığımız indexi de görebilirsiniz para verseydik bu kadar konuşulmazdik
Eşeğe altın semer taksan eşek yine eşektir kime ne anlatıyon dayı İndex yemişler hala konuşuyorlar ??Xenforo da açık olmaz zaten kardeşim adam ne açığı arasın, açık olmayan sistemede sm ile girilir.
Amacımız tamamen reklamdı neden poyrazda barındigimizi sanıyorsun sadece kurulum amaçlı geçici bir host tu skulzun İndex atacağını bilmiyormuyduk zaten demi avel seni yedekleme aldık onceden zaten skulzun İndex atıp bura da paylaşacagini biliyorduk sayesinde googleye düştü bazı konularımız tıklanma sayesinde tekrar açacağız ben kime ne anlatıyorum ki s1kik seniEşeğe altın semer taksan eşek yine eşektir kime ne anlatıyon dayı İndex yemişler hala konuşuyorlar ??
rezil rüsva piçler siziBu içeriği görmek için giriş yapın.
Reklam legal sitede olur hack sitesinde normal karşılanmaz.Amacımız tamamen reklamdı neden poyrazda barındigimizi sanıyorsun sadece kurulum amaçlı geçici bir host tu skulzun İndex atacağını bilmiyormuyduk zaten demi avel seni yedekleme aldık onceden zaten skulzun İndex atıp bura da paylaşacagini biliyorduk sayesinde googleye düştü bazı konularımız tıklanma sayesinde tekrar açacağız ben kime ne anlatıyorum ki s1kik senilamerler nasıl da seviniyor ahahahah
İnstacı işte fazla bişey beklememek gerekir.Eskiler bilir, index yiyen sanalı bırakır, nick değişip gelirdi. Şimdiler yukarıda görüldüğü gibi, yüzsüz piçler olmuşlar.. Sanıyorlar ki, üyelik ismimi değiştirince ben o oldum
Daha ceo ile seo'u karıştıran, sm'e o ne smm panel mi diyecek kadar kafasız insanlar hack forumu zaten açmasın.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz doğru, aynı şekilde orospuluğunda ama keşke sizi orospum yapacak kadar sikleyebilsem, karşımda hasım edinebilsemrezil rüsva piçler sizi
Birader sen ne anlatıyon yok bu sayede konularımız googleye düştü falan, xenforo zaten seo canavarı. Sıralama yükselmek istersen sadece backlink kasarsın, googlenin gelip konuları indexlemesi için bişey yapmana gerek yok akışına salmalısınAmacımız tamamen reklamdı neden poyrazda barındigimizi sanıyorsun sadece kurulum amaçlı geçici bir host tu skulzun İndex atacağını bilmiyormuyduk zaten demi avel seni yedekleme aldık onceden zaten skulzun İndex atıp bura da paylaşacagini biliyorduk sayesinde googleye düştü bazı konularımız tıklanma sayesinde tekrar açacağız ben kime ne anlatıyorum ki s1kik senilamerler nasıl da seviniyor ahahahah
Diyecek başka birşey yok bi bok bildiğiniz yok reklam için got verecektiniz az daha spyda reklam yap diye yalvardiniz index yiyince bahane bulup ağlıyorsunuzEskiler bilir, index yiyen sanalı bırakır, nick değişip gelirdi. Şimdiler yukarıda görüldüğü gibi, yüzsüz piçler olmuşlar.. Sanıyorlar ki, üyelik ismimi değiştirince ben o oldum
Daha ceo ile seo'u karıştıran, sm'e o ne smm panel mi diyecek kadar kafasız insanlar hack forumu zaten açmasın.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz doğru, aynı şekilde orospuluğunda ama keşke sizi orospum yapacak kadar sikleyebilsem, karşımda hasım edinebilsemrezil rüsva piçler sizi
He amk aynen herkese rezil olduktan sonra ne reklamı bu QWEWQEWQEWQAmacımız tamamen reklamdı neden poyrazda barındigimizi sanıyorsun sadece kurulum amaçlı geçici bir host tu skulzun İndex atacağını bilmiyormuyduk zaten demi avel seni yedekleme aldık onceden zaten skulzun İndex atıp bura da paylaşacagini biliyorduk sayesinde googleye düştü bazı konularımız tıklanma sayesinde tekrar açacağız ben kime ne anlatıyorum ki s1kik senilamerler nasıl da seviniyor ahahahah